S-ar putea sa-ti vina menstruatia, dar oricum stari de somnolenta si nevrozitate? cam ciudat si de cat timp te doare burta? ca poate ai ceva, mai bine mergi sa-ti faci niste analize sa vezi daca esti bine
menstruatia iti vine si in functie de cat esti de dezvoltata, pana pe la 16 ani este timp sa-ti vina
Fi pregatita pentru ca s-ar putea sa iti vina curand.
asemenea stari mi-au venit si mie dar eu am vomitat si nu puteam manca mult cand mi-a venit
bye
Nu-ţi fă griji.Îţi poate veni şi mai târziu...dar după simptome iţi va veni cât de curând.Fii tare
Buna! vreau sa-ti spun niste amanunte. Menstruatia va aparea daca ai suferit urmatoarele schimbari: -sanii au inceput sa creasca de 2 ani;); -parul pubian si de sub brat a inceput sa se dezvolte acum un an; -scurgerile vaginale si-au facut aparitia pe slipul tau. www.noifetele.ro. Pe acest site poti gasi orice problema a adolescentelor din ziua de azi:)). Succes:*!
Si eu sunt tot pe 28 aprilie...stai linistita e ceva normal pentru varsta ta, nu ai de ce sa te temi, in schimb te sfatuiesc sa fii pregatita, sa nu-ti vina la scoala ca atunci e mai nasol, stai linistita ca nu ai de ce sa te temi, nu stiu cei cu somnolenta, eh bafta
Mi-e mi-a venit la 11 Ani! Daca sti ca nu ai facut nimic(sex adica)Iti vine! Daca esti dezvoltata.si mai credibil!
Twister09 întreabă: