Nu. Inseamna ca astepti un baiat care sa te merite si la care sa tii cu adevarat.Primul sarut trebuie dat din dragoste si nu oricui.
Eu nu vad nimic anormal in asta. poate ca desi fata respectiva a avut ocazia sa se sarute mai multi baieti nu i-a placut cu adevarat si de aceea nu s-a sarutat cu ei, fiecare e liber sa astepte cat vrea pentru primul sarut.doar nu ai vrea sa-ti amintesti de el ca fiind cel mai naspa lucru care ti s-a intamplat sau ceva de genu.
Normal ca nuuu, stai linistita primul sarut trebuie sa fie ceva...mai special. daca nu ai gasit persoana potrivita, asteapta. Nu-ti fa griji si nu te lasa presata.sau macinata. de gandul ca prietenele tale deja au avut primul lor sarut sau chestii din astea. Na.sa fie sanatoase
Tu esti tu, nu esti ca ele, si o sa vina si momentul tau
Nu.nu este ceva anormal.
Nu trebuie sa iti faci griji. Lucul asta il faci atunci cand esti pregatita si cand ai gasit persoana potrivita!
Papa sh` ai grija d`tine
Daca este foarte nasoala daca intelegi ce vreau sa spun, eu cred ca se poate dar daca e destul de dragita va veni si acel moment papa:*
Hey relax! esti tanara si ai timp pentru toate, chiar nu are rost sa te invinovatesti
Nu este anormal...depinde de persoane. daca nu ai fost pregatita sa faci acest pas IMPORTANT din viata ta nu este nici o rusine...cu persoana potrivita locul potrivit si la momentul potrivit cand vei incerca acest lucru te vei simti foarte bine chiar daca nu ai mai incercat niciodata fundita?
Nu e anormal. Inca nu ai gasit persoana potrivita, cu care sa te saruti pentru prima oara...
Nu e anormal. dar nici normal. depinde ce fiecare om ce simte si cand este pregatit/a sa faca asa ceva.
bafta:*. fundita
199803 întreabă:
Anonimul35 întreabă: