E ceva neplacut si anume cand prima mea prietena a venit si s-a despartit de mine. As fi acceptat decizia ei dar a avut tupeul sa vina sa imi spuna asta de mana cu noul iubit, cand l-am vazut era un prapadit vai de viata lui si slab imi venea sa ii dau cap in cap pe amandoi le-am zis sa dispara din fata mea ca ii omor, de nervi am dat un pumn in perete de mi-am rupt 3 monturi dar a fost mai bine asa decat sa dau intr-o fata pentru ca nu am facut asta in viata mea si nu o voi face, si nu se punea problema il umflu pe ala fac box de 2 ani de zile asa ca la cum arata ala vai de el il aruncam peste gard.
A fost un moment groaznic din viata mea.
Daca il bati, nu dai dovada de nimic, decat ca esti unul care umbla dupa o fata.cel mai bine e sa-ti gasesti si tu o alta prietena!:-)
Nu i-am facut nimic ma rog am trecut peste.
Toți avem momente bune şi momente rele. Dar când ai în aceeași zi mai multe momente rele, înseamnă că destinul chiar are ceva cu tine.
Să-ţi povestesc: După jumătate de zi petrecute certându-mă cu singura mea prietenă, am mers în parc. Chiar dacă lacrimile îmi curgeau șiroaie, am preferat să rămân singură, decât să merg la ea şi să-i spun cât de mult înseamnă pentru mine.
Mă așez pe o bancă, şi stau câteva secunde acolo, până când observ o gașcă de băieți. Tipii respectivi arătau cam ciudat, dar nu i-am băgat în seamă până când.
Aud țipete. I-am privit atent, și am văzut o puștoaică de aproape aceeași vârstă cu a mea, țipa şi se chinuia să fugă. M-am ridicat de pe bancă, şi m-am îndreptat spre ei, chiar dacă știam că dacă sar la bătaie nu voi avea nici o șansă cu puterea mea de găină, dar măcar fata scăpa. Când am ajuns aproape față în față cu ei, le-am spus să-i dea drumul fetei. Nu au vrut, așa că l-am lovit pe unul dintre ei în burtă.
Şi așa a început scandalul. Fata a scăpat, dar i-am spus să anunțe pe cineva repede, știam că nu am nici o șansă în fața lor.
Îmi amintesc că unul dintre ei m-a întrebat dacă vreau bătaie, dar nu îmi mai amintesc răspunsul meu.
Ştiu doar că am luat-o la fugă, şi m-am ascuns după un copac, dar când ei au început să mă caute, a trebuit să îi încurc puțin pentru a reuși să scap. Dar, în final am reușit să fug de ei.
A fost cu adevărat o zi încurcată, dar asta numesc eu viață ca în filme.
Super frumos! felicitari!
Buna. Ooo da. La gradinita am vomitat. Si m-a pus educatoare sa sterg.=]]]Blek.
Cand am aflat ca prietena mea mintea despre mine prietenilor si prietenelor mele .
AmelyRain întreabă: