| Andrəi a întrebat:

E ceva ciudat în a cunoaște o persoana acum 2 ani(tu și în prezent crezând ca te vei trezi, vei găsi aceea fata din 2017 care era foarte rușinoasă în prezenta baietilor în general, dar când te vedea ii stătea gândul doar la tine), vazand-o cam o data/de 2 ori pe luna în acest timp, tu și ea având glume unul cu celalalt, ea fiind mai mare spunându-i surorii tale "Lasă fata ca ti-l cresc eu" aluzie pentru ca eu par matur indiferent ca am 14 ani și toți ma întreabă la ce liceu sunt(nu am rămas repetent/corijent). Mai era o gluma de-a ei,când o chema sora-mea la noi acasă fata asta zicea "Yey,merg la barbata-miu acasă" a fost o perioada în care ele doua nu au mai vorbit și nu a mai venit la ea sa doarmă(bea) și când au reluat sa iasă împreună am fost surprins de comportamentul acestei fete, bea mai mult decât mine si-a început viata sexuala pe la 16 ani, eu am 14 ani,umblu frate cu băieții nu mai beau ca înainte, acum nu mai mult de un pahar și ala rar,sunt virgin, nu mai fumez (țigări) și cuie nu am mai fumat din decembrie, ma axez pe sport, vreau sa învăț, fiind a 8-a sa intru la un liceu destul de bun,am mai avut conversații cu niște fete dar nu au mers bine, ma simt puțin jenat stând cu băieții și ei vorbind despre iubitele lor și adesea se face mișto ca doar eu sunt virgin, nu ma deranjează, ma cred un adult în corp de copil.
Mai exact sa trec la întrebare, credeți ca e normal sa te îndrăgostești de o persoana pe care ai cunoscut-o acum 2 ani și așteptând ca acea persoana sa rămână la fel? Credeți ca are rost sa îmi bat capul? Ma deranjează ca au început sa vorbească, sa doarmă una la alta sora mea și acesta fata,când sunt în prezenta ei nu ma pot opri din a gândi prima zi în care am vazut-o și zâmbetul ei de atunci, eu încerc sa o uit, dar vazand-o în fiecare week-end nu ma ajuta

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E normal.
Are rost să îți bați capul.

| Andrəi explică (pentru sadrian46):

Tipa am auzit ca a avut mai multe contacte sexuale, dar ceva din mintea mea îmi spune ca în continuare simt ceva

| sadrian46 a răspuns (pentru Andrəi):

Dacă a avut contacte, să știi că organul acela al ei se spală și după ce se spală este curat.