Clasa a 5-a? Bineinteles ca nu este nicio problema, este absolut normal, inseamna ca ai ajuns la pubertate, nu trebuie sa-ti faci griji, cel mai indicat ar fi sa vorbesti cu mama ta despre problema asta, este ceva delicat :-) in orice caz, este perfect-normal la varsta ta, acum incepi sa te dezvolti .
DA.Fiecare se dezvolta in rotmul lui. E normal ca la 10 ani sa inceapa sa-ti creasca sanii si sa apara pilozitatile.Nu trebuie sa te sperii, face parte din dezvoltare. E posibil sa apara si cosuri.
Buna! Asta este organismul tau! Totul depinde de organism.Stiu si eu o prietena care la varsta de 11 ani ii crestea par la zona intima.Deci nu trebuie sa te speri. Tu te dezvolti mai repede.Bye:*
De ce sa fie ceva anormal? Fiecare are propriul ritm de crestere, mai rapid sau mai incet.
Te pregatesti pentru pre-adolescenta, nu este nimic rau.
Nu e normal...nu`i baga pe "domnii destepti: in seama. E normal deoarece incepi sa te dezvolti stai relaxe
In nici un caz asta inseamna ca te dezvolti, mama ta ce ti-a zis? Sau inca nu ai intrebat-o? dupa ce citesti ce iti scriu du-te la mama ta si vorbiti [daca ti-au crescut sanii si ai par la zona intima inseamna ca urmeaza ciclul menstrual] Asa ca decat sa iti spunem noi ce sa faci cand iti vine ciclul te duci la mami ta si aveti o discutie pe tema ciclu.
II spui asa : Mami trebuie sa vb, ce trebuie sa fac cand imi va veni ciclul? Iar mama ta o sa-ti raspunda cum trebuie sa pui tamponul si chestii din astea.
Da-mi o fundita plss
Nu. Ca si fata este normal sa te dezvolti. Nu-ti fa probleme. Dar ao grija sa nu te lovesti, si sa nu te razi, ca iti strici sistemul hormonal.
@Fantoma din mormant : Drag/ule te-ai trezit cumva vorbind? Subiectul asta este delicat, daca ai chef de "misto " du-te in alta parte;-)
Serios vorbind si fara mistouri sau chestii de asta, trista iti spun ca e complet anormal la varsta ta. Crede-ma, sunt foarte informata. Tot organismul tau ti s-a dereglat si nu mai functioneaza nimic bine, mai pe intelesul tau, si ai sa mori la 12 ani, crede-ma am mai intalnit situatii de astea.
Deci exact in momentul asta du-te la mama ta si vorbeste cu ea despre moartea ta, si spune-i sa iti gaseasca un mormant frumos, si sa iti petreci ultimii ani din viata asa cum trebuie si fericita.
Imi pare rau pentru tine
Sper ca te-am ajutat, si imi pare rau din nou.
Pa-pa, te pup :*
La 10 ani nu ar trebui sa te preocupe chestiile astea)), de cand la nastere se dezvolta sanii si parul
Hey oana scumpic e ceva serios si normal asa ca termina cu chestiile astea
Faranumeeee întreabă: