| Babydragon a întrebat:

E ceva în neregula cu mine dacă de fiecare data când ma cert cu mama îmi vine sa râd?
Chiar dacă țipă la mine sau vrea sa îmi mai dea câte o palma mie îmi vine sa rad. rolling on the floor)

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

M-a luat si pe mine rasul cand mi-am imaginat asta. laughing))) Mie uneori imi vine sa rad cand vad oameni suparati sau ca plang, se intampla rar dar e ciudat. Is reactii necontrolate, fiecare reactioneaza diferit la soc/stres.

| RAY a răspuns:

Probabil te cearta in mod amuzant

| sierra1 a răspuns:

E de bine, nu pui la suflet

| SilentRain a răspuns:

Si eu patesc exact la fel cand ma injura mama
Ea se enerveaza foarte tare si eu rad laughing)

| anamariarot a răspuns:

Și mie-mi venea să râd când mă mai certa mama, încă îmi vine s-o fac. N-am ajuns pe la Obregia, deci nu cred că e neapărat ceva în neregulă laughing

| Djsjuajsjsj a răspuns:

Nu sunt nici pe departe în măsura de a pune diagnostic (chiar şi unul după ureche cum mai fac câte unii care se pretind a fi avizați) dar mă gândeam la asta ca fiind una dintre posibile variante: nevroza.
Deşi nu pare. Dacă era,
cel mai probabil, nu mai postai întrebarea de față.
Aşa că:
Ori ți se pare ție ceva amuzant ( denotă că ai simțul umorului (negru) ) ori pentru tine rânjitul/chicotitul/râsul în momentele stresante se manifestă ca un tic nervos (în acest caz ți se incordează muşchii faciali/nu te poți controla pe moment).
Se aseamănă oarecum cu râsul isteric, dar la o scară mai mică.
Poți "suferi" de stări emoționale intense, ca cele de culpabilitate. Însă de cele mai multe ori aceste stări ne sunt atât de adânc înrădăcinate în subconştient că nu suntem conştienți decât după ce încep să apară şi efectele acestora.
Totuşi, nu mă pot pronunța în privința cauzei sau a cauzelor ce pot declanşa acest gen de mini-episoade.

| Deliaaa2003 a răspuns:

Doameeeee,am exact aceeasi problema.Nu e ca nu mi ar pasa ceea ce mi spune, pur si simplu nu pot reactiona altfel.Tot ce ti spun e sa incerci sa te controlezi..insa in cazul
meu nu merge niciodata.