Dacă unui băiat i se par inestetice firele de păr de pe picioare, nu văd de ce să nu se epileze. Nu toată lumea are aceeași definiție a normalului, iar pentru o acțiune ca asta, care ține de preferințele personale și nu e nici măcar privită de media pozitiv sau negativ, ca standard de frumusețe, (nu ca în cazul femeilor, cel puțin), folosirea termenului „normal" capătă un sens prea vag, ca să fie o alegere potrivită de catalogare. Depinde prea mult de gustul personal al fiecăruia. Deși e posibil ca peste ani să devină în conștiința colectivă standard de frumusețe masculină. Așa a fost în cazul femeilor.
Pot să-ți spun totuși că am prieteni care se epilează pe picioare. Pentru ei e cât se poate de firesc, argumentând cu „se vede urât", dar e adevărat că știu și oameni cărora li se pare o prostie, pe motiv că „dacă nu ești femeie, de ce să te chinui". Eu îi înțeleg și pe ăștia: un bărbat neepilat nu stârnește o așa bârfă ca o femeie neepilată, care în ochii colectivului nu se potrivește decorului.
Părere personală: ești fată, ești băiat, uf, adevărul e că nu mă interesează deloc dacă vrei să-ți cruți sau nu părul de pe picioare.
Dacă tu așa vrei, n-ai decât. lasă asta cu normalu, nu te face bărbat un păr de pe picioare. Pe unii posibil de sunt atât de revoltați.