anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E ceva rau daca iubesti? Dau fundita la cel mai sincer raspuns...

Răspuns Câştigător
| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Este frumos sa iubesti,dar acest sentiment vine aproape intotdeauna la pachet cu suferinta,mai ales daca iubirea nu este impartasita de cealalta persoana. Bineinteles ca nu poti tu sa decizi daca sa te indragostesti sau nu,pentru ca inima nu te intreaba si asa poti ajunge sa iubesti o persoana care nici macar nu te-a remarcat sau care nici nu te simpatizeaza. Cu toate astea,trebuie sa ramai exact asa cum esti, sa nu te comporti diferit sau sa te schimbi in prezenta acelei persoane. Baietii apreciaza mai mult fetele naturale,glumete si care se simt bine in pielea lor. Sa iubesti nu e ceva rau,dar mai tarziu acest sentiment se poate transforma in lacrimi si suferinta. Dar acesta nu este un lucru care sa ne impiedice sa ne indragostim...E frumos sa iubesti, sa simti fluturasi in stomac cand treci pe langa acea persoana si sa simti ca atunci cand ea este langa tine, nu mai exista nimeni altcineva. Dragostea e ca orice alt lucru de pe pamant:are si parti bune, dar si parti rele.

Dar daca nu risti...nu castigi!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e rau problema e ca trebuie sa stii pe cine iubesti ca sa nu suferi in viitor, eu stiu un secret si stiu ce par va avea viitoarea sotie, unde va munci, etc. Pentru ca asa cum gandesc imi fac viata - e valabil si pentru tine.

| CristiB93 a răspuns:

Este foarte frumos cand iubesti pe cineva, lumea se invarte in jurul acelei persoane nu iti mai pasa de nimic simti ca traiesti doar pentru acea persoana si devi si o persoana mai fericita si mai buna cu toata lumea din jur dar aste este partea buna acum partea rea este ca atunci cand iubeststi pe cineva si acela nu te iubeste pe tine sau cand te paraseste persoana care tea iubit si ai iubito si tu atunci suferi foarte mult o perioada de timp pana uiti acea persoana asta este singura parte rea.

| DeeaMarry a răspuns:

Nu, nu e rau sa iubesti. Dar trebuie sa fii pregatit/a sa suferi.

| PauLoveLove a răspuns:

Nu este rau daca iubesti dar persoana pe care o iubesti sa fi sigura ca te iubeste altfel vei suferi si iti vei dori sa nu mai iubesti niciodata. Deci daca vrei sa te indragostesti fi sigura de un lucru: persoana aceea sa va iubeasca.

| PauLoveLove a răspuns:

Nu este rau daca iubesti dar persoana pe care o iubesti sa fi sigura ca te iubeste altfel vei suferi si iti vei dori sa nu mai iubesti niciodata. Deci daca vrei sa te indragostesti fi sigura de un lucru: persoana aceea sa va iubeasca. Asta este sfatul meu pentru ca am trecut si eu prin asta si este foarte greu sa treci.