| Andreea_Radulescu_1998 a întrebat:

E chiar asa de rau sa fii scunda? Am 1, 54 si da, sunt apoape cea mai scunda din clasa, dar am forme foarte frumoase, cupa D75, slaba 51, 30 kg si un fund pe care majoritatea fetelor si l-ar dori si pe langa asta am note destul de mari, doar cateva sub 8-9, asta incluzand si fizica si chimia si sunt debea cls. a VIII-a; nu am cosuri aproape deloc, asta din cauza ca nu folosesc machiajul si am niste ochii verzi-caprui... dar toata lumea ma intreaba cand am sa port si eu tocuri deoare imi spun ca sunt EXTREM de scunda, mie una imi plac mai mult adidasii... deci e chiar asa de rau?

Răspuns Câştigător
| SerbanElyan a răspuns:

Nu e atat de rau dar incerca sa te mai inalti prin diferite metode (ma refer aici sa faci unele exercitii la sport care te-ar putea ajuta). La cum te-ai descris mai sus inaltimea ta e un minus in "CV-ul" tau. Success. Daca mai vrei detelii, message.winking

2 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ce pot spune, depinde de baiatul care vrea sa fie langa tine.
Eu spre exemplu am 1, 85 happy si vreo 102 kg
Da-ti seama cum as arata pe langa tine, sau tu pe langa mine -.-''
Insa nu asta e esentialu, eu mereu cand vad fete micute de statura caut sa le supar, ca fac un bot asa dulcic cand sunt suparatelaughing nu m-a invatat minte niciodata blushing dar na laughing oricum, poate ai sa mai cresti pana pe la 16 ani

| Simonapuff a răspuns:

Nu este rau.tocurile sunt pentru momente speciale atunci cand vrei sa calci lumea in picioare cu eleganta.si eu am 1 m 54 si nu ma deranjeaza sa fiu mica de inaltime...suntem pline de avantaje, de exemplu legat de tocuri-un 15 cm de toc ne lungeste linia piciorului si ne face suple si gratioase pe langa fetele care sunt deja inalte si doresc sa poarte o asemenea pantofi e un dezavantaj ca exista posibilitatea de a fi mult mai inaltee ca partenerii lor.Esentele tari si parfumurile fine stau mereu in sticlute mici.