anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E cineva interesat de studiul Holocaustului? (nu ofer vreun serviciu, sunt doar curioasa). Cate si ce carti ati citit despre Holocaust?

3 răspunsuri:
| vivi_5803 a răspuns:

Am studiat ceva in generala si am ramas foarte surprinsa.Saracii evrei erau chinuiti la maxim.

| Lala18 a răspuns:

Eu am studiat la istorie si mi s-a parut destul de interesant. Si am urmarit si filmul despre Hitler. Nu am citit o carte anume, dar m-am documentat destul de mult si la istorie am invatat detaliat despre Holocaust.
In urma Holocaustului au fost omorati in jur de 5 mil de everi si 6 mil alte nati-gen rromi, homosexuali etc. Studii medicale au fost facute pe evrei; de ex au testat sa vada daca un om inghetat poate revenii la viata, reactia mamei cand copilul era omoart in fata ei etc.
Iti pot da mult mai multe detalii numai sa imi spui pentru ca nu sunt sigura daca asta vrei sa stii de fapt sau doar ce am citit. Numai sa spui. happy

| andu89 a răspuns:

Studiul holocaustului zici? pffff...pai cand aud de asa ceva parca mi se aprinde un beculet big grin sunt moooort dupa orice despre holocaustul evreilor love struck am citit tot ce mi_a cazut in mana ("cuptoarele lui hitler" e ce mai tin minte. au mai fost vreo 5 carti insa nu le mai retin) numai ca nu prea gasesc carti despre asa ceva (povestiri "din gura martorilor") desi am cautat si pe la anticariate, librarii, pe internet. ba nu erau in stoc, ba erau prea scumpe. as fi fericit daca mi_ai oferi ceva interesant de citit. am mai cautat si pe internet si am citit de pe "wikipedia" si pe niste site_uri. am si o lista de filme vizionate (tot pe acest subiect) cum ar fi "schindler's list", "the pianist", "amen", "anne frank: the whole story", "the devil's arithmetic" si multe altele printre care si un documentar de la bbc de 6 episoade...