Esti tanara traieste-ti viata!
razi, zambeste, glumeste. nu iti intrista viata cu asemenea ganduri
te gandesti mult prea departe. eu una nu stiu ce fac maine, si daca mai traiesc eu pana maine. hei trezeste-te
Viata trece pe langa tine si tu pe langa ea. nu iti mai face ganduri negre!
Nu te gandi la asta. Eu mi-am pierdut tatal in 1986 cand aveam 7 ani. Nu am reusit nici acum sa depasesc deplin acel moment si sunt multe zile in care inca il mai astept sa vina. Si apoi ma izbeste cruda realitate: nici macar nu mai stiu cum arata...
Stii...eu mi-am pierdut acum 3 luni o matusa la care tineam ca la mama mea...este foarte greu si o asemenea durere nu poate fi comparata sau explicata!
esti foarte tanata nu te gandii la asta! cand va vrea D-zeu vom ramane fara ai nostri sau ei fara noi...
Dar de ce sa te gandesti la asa ceva?
indiferent de motiv, nu te gandi la asa ceva
Eu mi-am pierdut mama la doar 23 ani, desi acus se fac 2 ani de cand ea a plecatr mult prea devreme, avea doar 45 ani, nu voi uita nici o data ultima oara cand i-am auzit glasul.9 dec 2009 se fac 2 ani, 2 ani in care sper ca in o buna zi o voi revedea.
Pentru ca ii iubesc prea mult si nu as vrea sa ii pierd niciodata. Ma gandesc des la ziua in care am sa pierd unul dintre ei
Merci mult, Bubulino:* Nu o sa ma mai gandesc la asta.Numai din cauza ta! La cei 18 ani ai mei nu trebuie sa-mi umplu mintea cu ganduri de astea Multumesc!
E foarte nasol ...numai gandeste-te sunt cei care ti-au dat viata si oamenii pe care ii iubesti cel mai mult
Eu iti zic sa nu te mai gandesti la asa ceva ci bucura-te cat ii mai mult ca ii ai langa tine pentru ca at cand va fi momentul sa-i pierzi o sa afli singura...
PS: depinde de la persoana la persoana ceea ce simte cand pierde pe cineva foarte drag...
Oricum nu te mai gandi la asa ceva de acum...