anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E ciudat daca am aproape 20 de ani si cea mai lunga relatie a mea a fost de 3 luni?
Discutam cu o colega de la munca si povesteam una, alta. Cand i-am spus cat de "lunga" a fost cea mai de durata relatie a mea, i s-a parut comic, as putea spune. Faza maxima e ca i-am spus 6 luni in loc de 3. laughing
Whatever, pentru mine nu este un subiect delicat sau sa-mi fie rusine. Inainte imi era frica de relatii, acum insa chiar mi-as dori una, dar nu am timp. Am facultate, voluntariat in asociatie si job.
Cand sa mai am timp si de asa ceva?
Totodata, mi-e aiurea ca trece timpul pe langa mine. Sunt in floarea varstei, ce pana mea. Daca nu o dau acum, cine o s-o mai vrea la batranete? laughing
Ultima mea relatie a fost acum o luna-doua si a durat vreo saptamana laughing sora mea mai glumeste si spune ca poate dupa 50 de ani am sa ma combin si eu cu cineva. Rad si eu, ca nu pun la suflet usor, dar incep sa ma gandesc ca nu voi gasi niciodata pe nimeni.
Asa ca ma concentrez pe mine, experiente, calatorii in alte tari, proiecte, bani, cariera. Viitorul suna bine, pentru ca mi-l fac eu asawinking

4 răspunsuri:
| musiclover20015 a răspuns:

Eu nu vad nimic amuzant in ceea ce ai spus mai sus... nu mi se pare deloc comic... ba chiar e trist... inteleg ca esti ocupat cu facultatea si restul, dar sa fim seriosi... daca vrei iti poti face linistit macar o ora in fiecare zi sa iesi in oras sau sa stai cu persoana iubita... insa tu probabil nu vrei... ar trebui sa te intrebi de ce a durat atat de putin si poate sa iti aduci aminte de motivul despartirii voastre... sunt sigura ca o femeie nu pleaca de langa un barbat care o iubeste, are grija de ea si de sentimentele ei...concluzia, te las sa o tragi singurwinking

| Doub a răspuns:

Nu găseşti pe nimeni pentru că pare că nu vrei să te implici.
O fată are nevoie de timp acordat.

| R0R0 a răspuns:

Eh,o sa vina si timpul tau laughing)
Fa-ti viitorul.Si o sa vezi cum vin fetele frumusel la tine.

| darnme a răspuns:

Sunt femeie!