Scapa de "placerea" asta prosteasca...pe viitor o sa regreti, am un prieten care tot asa facea, si acum umbla pe la dermatologi!( o sa iti ramane pete...si niste gropite mici)
Nu, nu vor trece petele si daca trec, o sa treaca cateva nu toate. Si nu nu e ciudat, e ceva ce face fiecare adolescent, preferi sa le scoti pe un servetel decat sa stai cu explozia aia pe fata. Ai grija, pot ramane si gauri in ten de la punctele negre si cosurile alea "coapte" Exista creme, masti, paste care exfoliaza tenul si deschid porii. Daca nu, baga miere cu ceai de musetel pe ten . Nu o sa te mai tina prea mult cosurile stai linistit. Craciun fericit! Succes
Nu trec petele de la cosuri, si mai ales ca ai 15 ani, in timp daca tot mai continui asa nu o sa fie bine deloc. Mai bine lasa-le in pace chiar daca iti face placere sa le "omori" , si foloseste ceva tratamente de la farmacie impotriva lor.
Heeey si eu ador sa imi storc cosurile:*) si imi raman rani dar apoi trec cu timpul nu iti face griji este totul in regula:*