Nu cred.Baietii mi se par mai inteligenti decat fetele.Stau destul de bine la capitolul logica, pe cat fetele sunt mai neatente de felul lor
Inteligenta nu se masoara in ani nu cred ca inteligenta difera pe sexe, ci pe puterea de concentrare a omului.
Mai destepte nuprea cred poate mai mature
Baieti sunt mai imaturi si uni se matuizeaza mai greu alti deloc
Asa mia spus si mie matusa mea care e psiholog.Nu pot explica si nici demonstra, pentru ca mi se pare absurd.Desteptaciunea depinde de cat de matur esti.Si maturizarea asta se acumuleaza de la probleme, de la experiente.
De fapt cu 2 ani, uneori sa sty ca nu e corect dar fetele se maturizeaza inainte de vreme.de multe ori prea devreme! Acum nu te gandy ca toate se maturizeaza, mai sunt si fete la o varsta matura dar mentalitatea lor ramane vesnic imatura! Uneori ma enerveaza chestia asta, iubitul meu este mai mic ca varsta decat mine si am momente in care trebuie sa-i explic ca la clasa 1 sa inteleaga niste lucruri, dar motivul nu ma impiedica sa=mi continui relatia! Si app, nu sunt mai destepte, ci mai mature asta nu le face sa para neaparat destepte
Fetele se dezvolta mai repede, prind din zbor. Invata si tu la biologie clasa a7-a
Dar sa stii ca poti intalni si fete proaste si baieti destepti. Nu este o regula
Nu cred ca sunt mai destepte, dar baietii se maturizeaza mai greu decat fetele.
Pentru ca asa sunt ele .pai da, se maturizeaza mult mai repede decat voi Da nu e asta o mare problema
Da e adevarat... cica baietii cresc mai greu.sunt mai imaturi
exista si exceptii...
dar de asta e viata
Eu consider ca difera de la persoana la persoana da se spune ca cica fetele is cu 2 ani mai mature(eu asa stiam)decat baietii
lucian13 întreabă: