| victor_4372 a întrebat:

E corect ca fetele sunt mai destepte cu 3 ani decit baetii? Daca da, de ce e asa, imi puteti spune?

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu cred.Baietii mi se par mai inteligenti decat fetele.Stau destul de bine la capitolul logica, pe cat fetele sunt mai neatente de felul lorhee hee

| Elena1234456 a răspuns:

Inteligenta nu se masoara in aniwinking nu cred ca inteligenta difera pe sexe, ci pe puterea de concentrare a omului.

| Rukhsandra a răspuns:

Mai destepte nuprea cred poate mai mature laughing
Baieti sunt mai imaturi si uni se matuizeaza mai greu alti deloc laughing

| Dizzydizz a răspuns:

Asa mia spus si mie matusa mea care e psiholog.Nu pot explica si nici demonstra, pentru ca mi se pare absurd.Desteptaciunea depinde de cat de matur esti.Si maturizarea asta se acumuleaza de la probleme, de la experiente.

| Adya20 a răspuns:

De fapt cu 2 ani, uneori sa sty ca nu e corect dar fetele se maturizeaza inainte de vreme.de multe ori prea devreme! Acum nu te gandy ca toate se maturizeaza, mai sunt si fete la o varsta matura dar mentalitatea lor ramane vesnic imatura! Uneori ma enerveaza chestia asta, iubitul meu este mai mic ca varsta decat mine si am momente in care trebuie sa-i explic ca la clasa 1 sa inteleaga niste lucruri, dar motivul nu ma impiedica sa=mi continui relatia! Si app, nu sunt mai destepte, ci mai mature asta nu le face sa para neaparat destepte

| asdgfhresry a răspuns:

Fetele se dezvolta mai repede, prind din zbor. Invata si tu la biologie clasa a7-a happy
Dar sa stii ca poti intalni si fete proaste si baieti destepti. Nu este o regula big grin

| un copil:x a răspuns:

Nu cred ca sunt mai desteptethinking, dar baietii se maturizeaza mai greu decat fetele.

| me_3408 a răspuns:

Pentru ca asa sunt ele big grin.pai da, se maturizeaza mult mai repede decat voi tongue Da nu e asta o mare problema big grin

| ANoNim_7814 a răspuns:

Da e adevarat... cica baietii cresc mai greu.sunt mai imaturitonguetongue
exista si exceptii...happy
dar de asta e viatastraight face

| loredana2012 a răspuns:

Depinde.In ziua de azi, generalizarile nu prea isi mai au locul.

| boobooroozaa a răspuns:

Eu consider ca difera de la persoana la persoana da se spune ca cica fetele is cu 2 ani mai mature(eu asa stiam)decat baietii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai destepte cu 3 ani?laughing Mai esti si baiat si, la modul cum scrii si te exprimi, le dai apa la moara.

Întrebări similare