| divinuu a întrebat:

E destul de complicat.Ieri, eu si prietenul meu, prietenul lui si o prietena de-a mea am iesit in parc. Cei doi mi-au zis sa mergem la o curte nelocuita ca vrea tovarasul lui sa o faca cu prietena mea.Ne-am dus, desi i-am spus de planul lor si a tacut din gura. Ajunsi acolo.eu si gagikamiu am stat intr-o camera iar ceilalti in alta. Dupa un timp.prietenul meu a inceput sa ma sperie.Rau de tot. Zicea chestii de gen "Azi te f*t, nu ma intereseaza daca vrei sau nu. Ce poti sa-mi faci?laughing Am incuiat usa.Si incepea sa traga de mine pe acolo.Deodata a devenit foarte serios si se uita la mine atent. Vreo 10 min a tinut tot cosmarul asta, cred ca niciodata in viata mea n-am fost mai speriata de atat.Chiar il credeam in stare sa ma violeze acolo dupa expresia fetei, impietrisem efectiv. Ajunsesem sa-i spun lucruri"ok, plec.nu o sa mai avem nicio trebuie unu cu altu. da lasa-ma te rog.nu-mi face nimic te rog."Tremuram toata.Si dintr-o data vad ca il bufneste rasul si incepe ssami zica:Hai ca esti proasta chiar m-ai crezut?laughingsi incepea s ma ia in brate si sa ma pupe in timp ce plangeam, ma rog aveam cateva lacrimi in ochi.In fine, iesim noi din camera si mergem la ceilalti.Prietena mea statea in tocul usii si plangea iar celalalt se intindea.Foarte relaxat baiatu. n-am ce zice.Gagiku meu l-a luat d o parte si l-a intrebat daca a fortat-o, dar a zis ca nu. Ea plangea mai ales ca ii era frica sa nu-si fi dat drumul in ea, ca nu avea bani de pastila de a doua zi. Mie mi-a spus ca a vrut sa se ridice din pat, dar a sarit p ea si a dat-o si cu capul de perete.Atunci am zis ca plecam imediat, adica m-am ingalbenit la fata cand am vazut-o cum plangea.Ma bucur ca eu am scapat, am avut mare noroc.La politie nu vreau sa merg cu fata aia, ca ma baga si pe mine la mijloc.Cum s-ar zice.eu am dus-o acolo. Ce ziceti de prietenul meu? O fi fost o gluma? Sau era adevarat, dar cand a vazut ca tremuram s-a dat batut? Ce sa-i spun ei? Mai ales ca dupa aceea (dupa viol) baiatul acela o saruta, o intreba "Te-ai suparat printesa?". Ea mi-a zis ca atunci cand si-a scos penisul din vaginul ei, deja curgea sperma.Sa fi ramas? Off m-am incurcat de tot.cu siguranta nu voi mai merge la niciun baiat. Please helppp

7 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Am bănuiala că nu-l cunoşti de mult timp de vreme ce nu ştii dacă glumea sau vorbea serios şi dacă ar fi fost într-adevăr capabil de o asemenea grozăvie. Iar dacă am dreptate, se pune întrebarea cum de accepţi să mergi în locuri pustii cu astfel de persoane, nu eşti conştientă de pericol, lipseşte instinctul de conservare, prudenţa, nu te uiţi la ştiri, nu vezi ce păţesc alte fete în situaţii asemănătoare? Nu ştiu de ce a reacţionat aşa, adică ce anume l-a determinat să renunţe fiindcă în niciun caz nu cred că se juca.Glumă să fi fost, te asigur că-i una proastă, eu n-aş mai continua relaţia cu cineva care face teste de genul ăsta pe mine! Cât despre prietena ta, mă mir de pasivitatea ei, ai avertizat-o în legătură cu ce intenţiona prietenul ei...de altfel amândouă aţi mers ca mieii la tăiere fără nicio reacţie, ce naiba! Unde vă era mintea? Ar trebui să meargă la poliţie, ar fi trebuit să meargă chiar atunci, dacă trece prea mult timp greu mai dovedeşti c-a fost viol...

| AnaisC a răspuns:

In primul rand nu trebuia sa te incurci in chestia asta, si u daca chiar tii la prietena ta mergi duduica la politie ca n-o sa te bage nimeni pe tine la belea, cat despre " prietenul" tau, da-i papucii! Dupa o faza ca asta nu cred ca ar mai trebuii sa risti, sunt multe tipuri de baieti care au mii de ganduri ascunse.Si sunt sigura ca el chiar a vrut sa te violeze, dar s-a lasat batut cand a vazut ca tremuri toata, si nu de asta, el s-a dat batut pentru ca lui i-a trecut ideea, nu pentru. ca ii era mila de tine. Asa ca daca vrei sa eviti momente de genul, ca data viitoare pun pariu ca nu i se mai nazare lui ideea sa te lase sa scapi, eu una iti zic sa nu risti, dai cu flit, si prietenei tale, sa faca la fel, scapati mooama de obsedatii astia, ca data viitoare u nu mai scapi, dar sunt sigura ca prietena ta o sa mai treaca prin asta, daca cocalarul ala o facut-o deja, Sincer nu cred ca ala a folosit prezervativul, pentru. ca asa sunt ei, vor sa se simta mai puternici, si ei cred ca pot sa-si controleze corpul dar cand se vad in fata faptului implinit se panicheaza si sperma nu inceteaza sa apara, de prietena ta ce sa zic, daca nu o sa va vina mintea la cap sa mergeti la politie si o sa tineti toata chestia ascunsa, daca Doamne fereste apare vreo sarcina nu mai are cum sa scape de ea.
Duceti-va la politie si dupa asta amandoua sa le dati cu flit si baati-va picioarele in ei de obsedat, si duceti-va la politie la un doctor sau vb. cu parintii tipei, asculta-ma e cea mai buna solutie.

| Crs a răspuns:

Daca curgea sperma e clar ca si-adat drumul in ea! Sa faca fuguta rost de bani de pastila de a2a zi daca nu vrea sa ii spuna parintilor ei ce i s-a intamplat. daca te duci la politie nu le vor face nimic, nu e viol! Pentru ca baiatul acela a spus de la incceput ca vrea s-o faca cu prietena ta, asa ca,. voi ati continuat drumul, ceea ce nu se mai numeste viol. Iar despre prietenul tau. chiar cred ca vorbea serios. dai repede cu flit si data viitoare ai grija cu cine te mai incurci.
Si mai am o intrebare...
Cati ani aveti?

| 16.laura.16 a răspuns:

Sa mergeti la politie? De ce? Ati primit ce ati cautat! Baiatul a zis clar ce vrea sa-i faca, de ce ati continuat drumul? Tu esti o prietene adevarata, n-am ce spune... Iar ea, e foarte posibil sa ramana insarcinata si sa ia si o boala cu transmitere sexuala.
De prietenul tau ce sa spun...eu nu concep sa am o relatie in care sa vorbeasca iubitul meu asa cu mine, chiar si in gluma.

In concluzie, data viitoare fii mai atenta!

Răspuns utilizator avertizat
| Fredie a răspuns:

Buna. Imi pare rau pentru tine. Nu vreau sa judec pe nimeni, insa poate ar fi bine pentru tine, prietena ta si in general majoritatea fetelor sa va folositi si mintea cand va "indragostiti" de asemenea indivizi ca nu le zic direct animale. Nu stiu ce ati putea face voi doua. Cred ca ar trebui sa discutati si cu familiile voastre sau alti prieteni apropiati, pentru a va da un sfat bun. Poate ar fi bine sa mergeti si la politie. Cel mai important ar fi insa sa invatati ceva din experienta asta: deschideti bine ochisorii cand va alegeti baietii cu care va petreceti timpul, ca de iubire sper ca nu e cazul cu asemenea fiinte ca ei. Bye.

| Hombre a răspuns:

Esti o perversa si o penala, tocmai ai marturisit cum ai abuzat de increderea "prietenei" tale si ai dus-o cu buna stiinta la viol.Si tie trebuia sa ti se intamle ce i s-a intamplat "prietenei" tale, ti-a fost frica, ai tremurat de spaima si te-ai bucurat ca ai scapat dar la"prietena" ta nu te-ai gandit inainte sa o duci acolo nesimtito, si a mai fost si violata cu riscul sa ramana si gravida, Si tu si celalti doi derbedei sa-i luati anticonceptionale infractorilor. Nu meriti sa ai prieteni (esti periculoasa) si ti-ai inceput "frumos" viata, si- ar trebui sa nu mai postezi pe TPU, acest site are alt scop decat acela al infractiuni.