Nu te impaca cu ideea ca stii sa "manipulezi". Pe cine manipulezi? Colegii de clasa? Cred ca nu ai nici macar 15 ani.
Sfat: Nu te implica in relatii serioase pana nu vei creste si nu iti schimbi personalitatea. Odata cu inaintarea in varsta iti vei da seama daca intr-o relatie te iubesc=te plac(adica nu merge bine) sau e OK, numai tu poti sa simti asta.
O seara buna.
ayay... sa inteleg ca esti un fel de "Xena"
Mno e fain, stii tu faci ce vrei, toti ca tine, tu ca nimeni, daca le arati stanga acolo se duc, DOMINĂI! uhh "funny"
App cei care habar nu au cine esti, care e personalitatea ta (3 cuvinte nu spun totul) iti vor spune ce vrei sa auzi, nu ce trebuie sa auzi, nu e o idee buna sa tii cont de parerile catorva useri TPU. Ti-am zis de ce.
Da da da...
si acum noi ascultam cum te lauzi tuu
Si te astepti ca baietii sa zica: "Waaa. esti chiar tare"
Hai sa fim seriosi.revino putin cu picioarele pamant si hai sa nu ne mai dam atatea aere. Si apropo de faza cu manipulatu pe cine reusesti tu sa manipulezi? mami? tati? bunicu?
Pa.
Acum incep sa tremur in fata furiei tale, hai sa ma vezi.
Atunci cand ceilalti sunt de acord cu mine, semnul de intrebare e la tine, nu la mine. Mai putina lauda de sine si daca ai incerca sa nu te mai consideri cea mai, cea mai. Ar fi OK.Pana o sa iti dai seama ca, prin tot ce iti zic incerc sa te ajut, si ca in nici un caz nu iti vreau raul, cand o sa iti dai seama ca nu sunt un om rau, ci te poti baza mereu pe mine, si pot fi un prieten de incredere.pana atunci, astea sunt ultimele mele cuvinte catre tine. (hai ca deja fac pe eminescu). Bye bye!
Cand am zis eu ca trebuie sa dau pentru permis de port-arma ai mei au facut ca trenul.Printez intrebarea si ma duc sa ii conving. N-am cum sa esuez. E plina lumea de "periculoase"
Mdea
nu`s baiat dar...am vazut multe ca tine
de se cred mari perciuloase, ca au la mana orice baiat, ca nu le scapa nimic, niste dive.
nu ca amestec viata cu filmul(dar filemel sunt facute dupa cazuri reale), ai vazut ca personajele de genul sfarsesc...prost?
si fata buna iese in avantaj mereu?
stai tu sa se gaseasca unul de-ti pune capac... te tari tu dupa atentie atunci.