Ca materie nu este grea.Este drea la sfarsit cand trebuie sa te desparti de colegi si profesori si vor fi cu siguranta multe lacrimi.
E grea cand te gandesti ca la sf clasei vei da capacitatea sau ce se mai da acum, la cum se schimba legile, va bulverseaza cu totul! depinde de capacitatea fiecaruia de a invata, sincer mie nu mi s-a parut grea perioada de gimnaziu si nici ce-a de liceu, desi am terminat liceul tanjesc dupa acele momente, cu toate ca sunt studenta nu e cum era atunci.
Nu chiar, fiind ultima clasa din ciclul primar profesorii o sa te ajuta sa obtii o medie cat mai mare pentru admiterea la liceu
Nu! E naspa faza cu examenele alea nationale!
Doar la mate e greu!
Succes!
Salut:* si eu trec in a 8`a
sper sa nu fie grea
desigur toti zic ca e dar eu nu prea cred:-J mai greu o sa fie cu examenele alea
stiu ca nu tii de ajutor raspunsu meu dar noah o trebuit sa scriu.ps ii las pe cei cu experientza sa iti raspunda
si SUCCES de pe acum>
Nu este grea Profesorii sunt mai indulgenti in al 2lea sem
Este frumoasa mai ujoara decat a7a
Succes!
Eu acum am terminato, si ce pot spune mai mult e greu deoarece la final a fost naspa toata lumea a plans chiar si noi si parintii, am fost o clasa buna. ASTA E PARTEA GREA dar daca te referi la materi "e floare la nas" la ureche e simplu si eu am dat teste din asea PISA si a fost mai usoare ca cele date de profesor in clasa a VII Doar ca am si invatat e super ca acum ii torturezi pe aia micii daca e ceva ce vrei sa zic ad id meu raduq4ever
Si matematicaa fost usoara, daca nu intelegi sa ii spui profesorului sa iti mai explice odata
Si eu trec acum in clasa a 8-a. Si am auzit ca nu este prea grea, decat la final... Stii tu, examene si tot tacamu'. Oricum, ma descurc eu doar nu sunt asa de proasta. Mult succes si tie! Pa, pa!