Daca ti-a zambit, e clar. Te place. Dar nu ar vrea sa faca el primul pas, ca sa nu-l acuze prietena de infidelitate. Vezi ca daca e mai mare decat tine, inseamna ca e si experimentat in toate cele...Vezi sa nu profite de tine, iar mai apoi sa te lase. Si mai ales nu-l lasa sa vada cat esti de topita dupa el. Daca ii arati ca esti indisponibila, atunci el va vrea sa faca primul pas. Lasa-l sa lupte pentru tine, pentru ca nu poti garanta ca nu se va mai intoarce la actuala, dupa ce se foloseste de tine. Multa bafta...
Sincer personal cred ca nu trebuie sa suferi pentru nimeni dar indicat ar fi sa-i spui cel putin asa ai sansa sa reusesti ceva, macar esti impacata cu tine dar nu uita indiferent de ce se intampla viata merge mai departe
Sunt in aceeasi situatie. In fine, astazi baiatul de care imi place s-a despartit de iubita lui, dar. Tu trebuie doar sa:
1. Sa fii tu insuti
2. Arata-i ca iti place de el prin mici gesturi, dar nu ii spune. Era sa fac greseala asta
3. Nu te baga peste relatia lui, daca el chiar te place isi va da seama si va renunta la relatia sa actuala
Sper ca te-am ajutat!
Grea boala, cunosc. Ce pot sa zic? Nu sunt in stare nici sa-ti dau un sfat. Trebuie sa ai sansa sa fi cu el daca nu faci nimic.