Salut!
Da, si eu am auzit la fel! Dar si pudra asta e cu doua taisuri! daca o folosesti prea mult iesi mai rau decat daca ai fi folosit fond de ten asa ca ai grija draga mea! :*
Bafta! :*
NU
Niciun produs de genul nu este recomandat pentru vârsta ta. Clar.
Particulele de pudră intră în pori şi o să ai coşuri sau puncte negre. Fondul de ten face aceeaşi chestie. Şi de ce mă rog ţi-ai strica tenul de la vârsta asta? Ca să pari mai cum? Fii naturală şi vei fi apreciată, nu te betona cu tot felul de creme, fonduri şi pudre.
Buna!
Sa stii ca nu e adevarat.Eu te sfatuiesc sa te dai cu fond de ten. 80% dintre femei folosesc fond de ten.
O zi buna, Mia
Buna!
Mi se pare ca e o varsta cam frageda sa incepi sa te dai cu fond de ten, pudra.
Sincera sa fiu eu la 16 ani ai mei nu m-am dat niciodata cu fond de ten pentru ca nu-i vad rostul!
Incearca sa fii cat mai naturala! naturaletea este mult mai apreciata de catre baieti si nu numai.
Numai bine!
Eu folosesc fond de ten dar este adevarat chiar nu lasa pielea sa respire mereu trebuia sa il folosesc ma spalam dimineata pe fata si imi apareau inroseli dar intr-o zi m-am hotarat sa nu mai folosesc si nu au mai aparut si daca ai 13 ani chiar nu iti recomand fondul de ten eu abia la 17 m-am dat cu fond de ten
Si eu am 13 ani.Si in locul tau nu as folosi niciuna dintre cele de mai sus.Fi naturala si poate vei si mult mai apreciata am auzit baieti carora le place cand fetele sunt nemachiate:*
ORGiGii_1610 întreabă: