| anonim00110 a întrebat:

E mult 1500 de lei pentru 2 articole vestimentare mai exact niste adidași Nike Air Force 1 Mid (140 de euro)?
și o geaca de piele la 150 de euro totalul fiind de 300€... aștept niste păreri, nu sunt din banii, mei menționez că nu stau in Romania deci e vorba de alți bani.

3 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Că stai sau nu în România,sa investești banii in vestimentație nu mi se pare cea mai smart decizie, pentru că hainele oricum se degradează in timp și dacă investești banii in haine,nu îți mai rămân sa te dezvolți tu ca om și nu, prin vestimentație doar arăți bine,dar caracterul rămâne același.
Așa că eu in locul tau m-as mulțimi cu niște haine comode,din material ok, nu neapărat brand, pentru că,in fond și la urma urmei,lumea tot te judeca, indiferent de cum arăți.
Așa că,din punctul meu de vedere,e o investiție inițială si pe lângă asta și costisitoare.
Acum, că nu sunt din banii tai, poate ți se pare puțin, dar când vei fi nevoit să lucrezi, nu știu dacă îți va mai surâde ideea sa dai 300€ pe 2 articole vestimentare...
Nu o zic cu nicio răutate sau ceva.

| Catrice a răspuns:

Puțin,eu dau atât pe o pereche de ghete sau diar o geanta, dar aia e, fiecare își ia ce își permite

| Violleta2022 a răspuns:

Depinde de salariul persoanei care le cumpara, ca-i mult pentru unul sarac si foarte putin pentru unul bogat.

Daca nu stai in Romania si ai euro sau dolari, atunci chiar nu face vreun sens, intrebarea ta!