Buna
varsta asta e cam mik plus ca la varsta aia nu ai par pe picioare ci doar un inceput care nu este vizibil si nu deranjeaza la ochi nu este nevoie de epilat
bafta:X:X:X:X::X:X:X:X:X:X
Si mie mi-se pare la fel! La 20-30 de ani, daca nu se va depila regulat va avea o padure de par pe picioare! Solutia cea mai buna de la bun inceput este decolorarea! Si cu asta...basta!
Da e prea ridicol orcium creste mai repede (daca in cazul in care esti fata si faci inot este posibil dar in rest nu)
Depinde. fiecare se epileaza cand vrea. daca are mult par ar fi normal. cred.
Ridicol e ca nu au ce sa epileze.
probabil vor sa para mai mature, insa atunci cand o sa vina vremea si o sa fie nevoie de epilat, nu cred ca o sa mai fie asa incantate.
E ridicol atunci cand nu ai mult par si te epilezi numai ca sa fii "cool". Dar atunci cand parul este vizibil si deranjeaza la ochi ceea ce nu prea cred la 11 ani (dar sunt cazuri) este necesar.
Epilarea este o metoda folosita pentru indepartarea parului nedorit de pe corp.
Persoana respectiva (fata de 11 ani), daca are niste fire de par blonde si mici, si se epileaza, spun si eu ca e ridicol.
Dar daca parul este mare de tot, negru si se vede foarte tare, e necesar. Pai daca chiar vrea sa se epileze cu lama, pentru inceput, e ok. dar cand se face de vreo 11-12 ani sa se epileze cu ceara sau cu epilator, desi ar fi bine sa faca asta din prima.
Oricum deci daca n-ai par vizibil nu trebuie sa te epilezi.
Dar daca ai, o poti face.
Eu nu consider ca este normal. Adica, la scoala, nimeni nu vrea sa se rada de el / ea pentru ca are par pe picioare sau altceva
Nu e absolut deloc ridicol. Ridicole sunt fetele cu marar si patrunjel pe craci, care le provoaca mai mult sila baietilor.
Oricum, la 10 ani nu prea ai ce epila. De pe la vreo 12 incoace ar trebui sa te defrisezi.
AylinP întreabă: