anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E normal ca la 13 ani sa ai iubit dar fara relati sexuale doar saruturi imbrtatisari etc.Eu cred ca da dar parinti spun ca nu de ce nu ma lasa sa am prieten la 13 ani fara relati sexuale si alte chesti gen?

9 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Auzi i wasn`t here... ea tocmai a specififat ca nu se gandeshte la asa ceva. se mai gaseste un demodat ca tine sa spunadesteapt ca apoi sa nu mai aiba pic de increderein ea. daca stiai ca faci un comentariu tampit mai bine nu-l faceai.

| nobody_9468 a răspuns:

Fac asta spre binele tau, crede'mawinking.
Ar fi bine sa'i asculti, pentru a avea incredere in tine pe viitorbig grin.
@yoo -la ce poza ai la profil cred ca in viziunea ta parintii nu existahee hee.

Bafta.

| un copil:x a răspuns:

Deutza eu am 16 ani si ai mei nu ma lasa sa am prietenlaughingasa ca nu stiu tu la 13 ani de ce te plangi, pentru ca intr-un fel este normal sa nu te lase, pentru ei esti un copil.

| YOLO3e333 a răspuns:

Aoleo de mici va ganditi numai la sex, mai asteapta 2-3 ani.

@anka - se vede...

| lays a răspuns:

Pentru ca o sa-ti stea capul in alta parte.in nici un caz la teme, scoala, meditatii, etcbig grino sa te gandesti la cum ti-a zambit astazi pe hol.in loc sa te gandesti la ce ai de invatat la istorie.intelegibig grin? stiu ca e complicat, dar.mai asteapta putin.sau ai putea sa-l aduci acasa pe prietenul tau sa-l cunoasca si parintii tai.sa vada ca nu eun golan, poate isi schimba impresiabig grinbaftabig grin

| portocalăăă a răspuns:

Poate fi normal, atat timp cat iti convingi parintii ca nu o sa-ti stea gandul doar la el si ca nu o sa te influenteze la lucruri rele.

| 2696 a răspuns:

Spunele parintilor tai ca te maturizezi si ca a avea un prieten e ceva obisnuit ...asigura-i sa nu-si faca griji in privinta sexului deoarece esti si tu destul de constienta si promitele ca rezultatele tale scolare nu se vor schimba... daca nici asta nu merge nu ai de ales decat sa te intalnesti cu el pe ascuns

| Анька a răspuns:

Am aceeasi problema. si nici nu vreau sa vorbesc cu mami pe asa tema.am incercat pe de ascuns sa ma intilnesc si sa primit ft bine ) dar. apoi am regretat ca am inceput prea devreme aveam doar 12 ani )

| yoo_6578 a răspuns:

Crede-ma si eu sunt la fel