Eu zic sa ii mai acorzi putin timp. Cu timpul vei ajunge sa iti faci prieteni si sa iti gasesti un grup cu care sa stai. Cu totii avem momente penibile in liceu, asta nu inseamna ca de a doua zi nu am mai vrut sa merge. Vei vedea ca iti vei face prieteni.
Pff,scuze dar a fost...cam jenant sa spui ca (virgulaaa)crezi in unicorini!
Si nu fi asa! Nu poti sa nu te duci la scoala! Sincer si mie imi e putin frica la anul'la liceu pentru ca sunt o fire cam timida la inceput, dar fi ca si mine! Fi optimista!
Esti deja in a2a zi de scoala, daca nu te intelegi bine cu colegii tai iti poti face amici din alte clase!
Salut, nu te ingrijora si eu sunt a 9a si sunt mai timid. Am facut cunostinta doar cu 2 colege + 3 colegi din generala cu care am fost in clasa. Si la noi ne-a intrebat profa de geografie unde stau bunicii nostri la tara si un coleg a spus ca " Ma numesc Claudiu si toti bunicii mei sunt morti." Eu sincer daca erai cu mine in clasa nu te credeam un ciudat sau ceva de genu. Vor fi si zile mai bune.
Buna.
In primul rand, trebuie sa fii un pic mai optimista. Nu trebuie sa dramatizezi, ai avut doar o zi proasta. Se mai intampla.
In al 2-lea rand, ca si colectiv trebuie sa va obisnuiti unii cu altii, nu te astepta ca din prima zi sa iti fie toti prieteni, fiindca e imposibil.
Cat despre faza de la ora de romana, nu toata lumea percepe mesajele asa cum tu ti-ai dori, nu te agita, vor uita.
Fii sigura ca vor veni si zile mai bune.
Te-as sfatui sa le acorzi timp colegilor sa se obisnuiasca cu tine si sa fii mai optimista.
Loll ce fraieri.chiar au ras? da ei ce au spus? au parul lung acolo jos? tu nu ai facut nimic gresit, doar ca incuiati aia nu stiu ce inseamna " ceva interesant". probabil ca o sa gasesti si un prieten pe acolo.dar daca au ras toti ca hienele te sfatuiesc sa ii cam uiti si sa iti cauti prin alte clase... oricum asa oameni batuti in cap sa rada la asa ceva....astia is mai prosti ca basescu
xAnita întreabă: