| MaNumescCumDoresc a întrebat:

E normal ca un baiat de 2 ani sa nu aiba prieteni baieti decat unu sau doi, dar fete mai multe si sa stea doar cu ele? fUNDA!

3 răspunsuri:
| Lamaitzza a răspuns:

Stai putin. 2 ani ca varsta? Pai daca 2 ani ca varsta atunci e normal pentru ca la varsta aia nu face diferenta dintre baieti si fete prea bine, ba chiar de loc.
Daca te referi la 2 ani, adica trecere in timp aka 2010-2012 atunci tot nu mi se pare ceva anormal, o fata oricum se intelege mai bine cu un baiat decat cu o alta fata fiindca intre fete mereu pot aparea certuri, asta doar daca prietenia aia dintre baiat si fata nu se transforma in iubire si atunci e altceva.Eu nu am mai vazut baieti fara prieteni baieti deloc, cu unul sau doi este foarte bine, acum depinde la ce fel de prietenie te referi, daca te referi la prietenia aia gen sa vorbesti orice si serios, e perfect normal, daca te referi la prietenia aia gen " salut nu stiu ce "pai nu cred ca se poate sa nu ai astfel de prieteni si chiar daca nu ai, nu e nmic anormal, e ceva ok. :d
Succes!

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,sigur,de ce nu, adica nu este o regula ca fiind fata sa ai prietene numai fete iar ca baiat sa fii prieten doar cu baietii.Sunt si baieti[adolescenti] de 15-16 ani care se inteleg mai bine cu fetele decat cu baietii[fara sa tinem cont de agatat etc, pur si simplu se inteleg mai bine cu fetele], dar un copil de doar 2 ani, pentru care conteaza doar prietenia, indiferent ca este fata sau baiathappy. Deci nu este nimic iesit din comun in toata chestia asta, pur si simplu se intelege mai bine cu fetelewinking.Bye!