| CrazySkrillex a întrebat:

E normal sa am doar jumatate de preput? am 12 ani si deja ma ingrijoreaza. help

5 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Ce-ar fi sa cauti in DEX, micuto? Preputul acopera asa-numitul "cap". Nu vreau sa intru in detalii pentru ca nu stiu cati ani ai, si nu-mi permit sa discut orice cu tine, dar uite aici o ilustrata (nu am vrut sa adaug o fotografie, mi se pare aiurea sa fac asta) : http://www.healthofchildren.com/images/gech_0001_0001_0_img0062.jpg

| mimiwewem a răspuns (pentru valentingb):

Bună. Mulțumesc.

| valentingb a răspuns (pentru mimiwewem):

Cu placere! Sper ca nu am depasit limita cu limbajul sau link-ul. Noapte buna!

| mimiwewem a răspuns (pentru valentingb):

Nu, nu ai depășit cu nimic. Noapte bună.

| valentingb a răspuns:

Cum adica "jumatate de preput"? Adica doar jumatate din cap este vizibil? Ei bine asta se intampla pentru ca parintii tai nu au avut instructiuni din partea bunicilor sau a medicilor. Penisul bebelusului trebuie decalotat, adica pielea este trasa in spate usor, astfel se deslipeste, pana la gat,atat merge, mai mult nu se poate. Parintii tai au deslipit cat sa poti urina liber, dar atat. Ai doua variante : tragi de piele, o deslipesti, cate putin in fiecare zi, asta e, o sa te usture un pic, n-ai ce-i face, sau astepti pana la contact sexual, cand, daca ai noroc sa intalnesti o fata cuminte (pana la tine), acel spatiu al ei sa fie foarte stramt, ingust, astfel pielea se va deslipi in timpul actului. Dar tot te va ustura. Nu-ti fa griji, multi am avut problemuta asta. Vorbesc un pic codat pentru ca nu vreau sa fiu raportat.