E normal sa te mai atraga fizic si alti baieti. Daca nu vrei sa te desparti de prietenul tau si simti ca aceasta legatura trece de granitele atractiei eu zic sa nu mai vorbesti cu baiatul respectiv.
Cred ca e normal,e doar un crush trecator,probabil cu prietenul tau ai mult mai multe amintiri, momente frumoase petrecute impreuna, poate si momente triste care v-au adus mai aproape unul de celalalt(sufleteste).Nu-i arata crush-ului tau ca iti cam place sa-ti faca ochi dulci, el va intelege altceva si eventual ii va spune prietenului tau, pana la urma un baiat e in stare de orice atunci cand vrea sa cucereasca o fata.Gandeste-te ca dupa acest crush o sa vina altul, iar apoi altul, in adolescenta iubirile vin si pleaca, iar la sfarsit ce vei realiza? Ai fi putut avea o relatie frumoasa si de durata cu un baiat, insa ai ales sa ai relatii de 2-3 luni cu fiecare crush al tau.Probabil nu stii mai nimic despre el, iti place doar din punct de vedere fizic, dar ii cunosti caracterul? Poate pretinde a fi ceea ce nu e pana te cucereste si tu te desparti de prietenul tau, iar dupa ce incepeti o relatie se poate schimba la 180 grade.Gandeste-te de 2 ori inainte sa iei o decizie si da-ti seama ce simti cu adevarat. Daca intr-adevar vrei sa renunti la relatia actuala, discuta cu prietenul tau si spune-i care e situatia.E o vorba"ce tie nu ti place, altuia nu i face", deci nu cred ca ti-ar placea sa fii inselata intr-o relatie. Sper ca te-am ajutat!
Pai nu il iubesti ..pe actualul..., nu e clar?
"Daca iubesti 2 persoane, alege-o pe a doua, daca o iubeai pe prima, a doua nu exista"
E normal, dar daca iti iubesti iubitul incerca sa ignori persoana respectiva, iar daca nu despartate de el si bagata cu celalalt
croissant întreabă: