Uite, asculta, nu stiu cat pot sa te ajut dar nici eu n-am prieteni, dar nu ma plang macar sunt bine imi omor timpul cu alktceva si cand vei ajunge la liceu o sa vezi ca o sa fie fain. Oameni noi, iti gasesti tu, nu e ok sa te sinucizi? Adica oke, te sinucizi da? Va schimba ceva? Da, va schimba totul in rau, vei las apersoane dragi tie indurerate pe viata. Asa ca stai cuminte si traieste-ti viata cum poti. Fie buna sau rea. Am eu o vorba. When you can't find the sunshine, be the sunshine. Sper ca te-am ajutat cumva
Pai ai prieteni la tara unde stai deci care e problema? Inseamna ca nu esti complet antisocial si ca te evita toti. Deci chiar nu vad un motiv intemeiat pentru a recurge la asa ceva. Mie viata imi place exact pentru chestiile astea imprevizibile care se intampla. Vor aparea si lucruri bune in viata ta, ai rabdare doar sa le vezi,
Creed ca exagerezi!
Copii de 14 ani nu au iubite, alea se manaca mai tarziu cu sexul, acum ai nevoie de prieteni si eventual prietene, colege de scoala. Socializeaza, iesi din casa, ca statul in casa prosteste, chiar daca stai pe computer.
Daca sti ca tu esti diferit de ceilalti, considerandu-te un copil inteligent, de ce nu-ti faci grupul tau, prietenii tai?
Joaca cu focul si cutitul, este pentru cei cu probleme mentale, nu pentru un copil normal.
Ia o minge si joaca fotbal, jucati-va de-a prinselea, jucati-va ghicitoarea, sau mimatul obiectelor, orice este simplu si fara pericol.
Sinuciderea e o idee fantastica,doar daca nu ai ce sa mai faci,ai ajuns la capatul puterilor,adica nu mai ai unde sa locuiesti,nu mai ai parinti etc.,deci petrece mai mult timp cu parintii si gaseste-ti ocupatie,esti la tara,ai ocupatii suficiente,iar parintii apreciaza ajutorul, prietenii vin si pleaca, la ca si prietenele, parintii, ei bine nu prea se compara.Mai pe scurt, stai calm si aduna-te.
Hei stai linistit.Eu m-am mutat acum acum 3 ani si nu am nici un prieten sau prietena iar vechii tovarasi m-au uitat cu toate ca nu stam asa departe dar de ce sa iti faci rau pentru lucrul asta.Fii tare stii uneori e mai bine sa nu ai prieteni decat sa ai unii care sunt pe interes sau cu tine doar cand esti bine.
Acesta a fost, asa, ca un test, nu am de ce sa fac asta, deoarece, chiar daca nu am cu cine sta, imi gasesc de lucru. Ati fost foarte draguti, si nu credeam ca mai exista persoane de genul. Sper sa nu va fi suparat.
Frate am 17 ani, am avut tovarasi de la varsta de 7 ani ei acum au 19 ani au masini si pe mine nu ma baga in seama gandeste-te mi-am dat 10 ani din viata degeaba numai muri dupa prieteni ca toti sunt dupa bani recent m-am certat si cu cei noi ca ma luau de fraier ca eram baiat bun, acum ma plimb singur cu castile in urechi frumos ma gandesc la prezent sa ma bucur de ziua de azi ca nu mai mi-o da nimeni inapoi du-te la sala, fa un sport mma, box fara rusine eu am un an jumate de sala stau acolo 2-3 ore cand vin de acolo nu am nervi nu ma ia nimeni la misto nu ma bat cu nimeni.Stai calm ca esti la inceput tot sa ai prieteni o sa vrei sa numai ai du-te singur daca nu te cauta nu iti sunt prieteni. Sper ca ai citit tot si ca te-am ajutat capul sus si inainte nu ai nevoie de nimeni, toti sunt sa traga pe tine, cine ti-a gresit l-ai ars numai vb cu el eviti pe cat posibil.
Avand in vedere ca tu spui ca te simti cam singur,nu e normal sa te gandesti la o sinucidere. Simtindu-te singur,neavand cu cine vorbi, nespunandu-i nimanui ce simti, ce ai pe suflet, ai tendinta sa iti faci rau singur. Ca sa nu te mai simti atat de disperat, incearca si fa ceea ce iti place..Nu stiu ce iti place tie sa faci, dar incearca si fa ceea ce iti place, ca sa te mai detasezi un pic din lumea asta si sa iti creezi o lume in care totul e colorat, dupa parerea mea.
Diorrus întreabă: