Ce motive pot fi zilnic care sa te faca sa plingi?
Asa esti tu de cind erai mica? Gaseai oricind ocazia? Atunci estio hipersensibila.
Daca asta ti se intimpla doar de ceva vreme inseamna ca ai o tristete pe care nu o contientizezi ( sau o ascunzi), ori un inceput de depresie.
Nu plang din orice fleac... sunt motive mai vechi de care momentan nu pot scapa dar care peste 3-4 va ani le voi rezolva
si nu imi voi aminti de ele (sper)
Hei, dar e in 2 peri si intrebarea si raspunsul tau de acum.
Lasi asa sa pluteasca un mister inutil. Esti in anonimat aici. Poti spune ce te framinta atit de tare, peste ce nu poti trece incit sa te obsedeze trauma. Si ce garantie ai ca in 3-4 ani va disparea? Cele nerezolvate uneori ne urmaresc toata viata.
Incearca sa vorbesti despre tine cite ceva...
Nu, nu e normal sa plangi in fiecare zi. In plus, nu cred ca sunt zilnic motive. Relaxeaza-te, asculta muzica, fa ceva ce-ti place si scapa de gandurile rele. Nu te mai gandii la acele lucruri care te fac sa plangi.
Sa stii ca am motive ( pentru care sa plang in fiecare zi motive serioase nu orice fleac). o gramada, peste 30 de motive vorbesc serios. Dar am sa incerc sa ma relaxez cumva: facand sport sau ascultand muzica vad eu.
Merci pentru raspuns
sexymonster66 întreabă: