| Paulvasile10 a întrebat:

E normal sa tii la o persoana pe care fizic nu o cunosti,dar ai o relatie? e aproape de mine ca oras, la vreo 20 de km, dar nu am apucat inca sa ne vedem...eu am 15, ea 12...si ne-am cunoscut pe omegle,stiu,poate pare ca e cineva care isi bate joc,dar vorbesc zilnic cu ea la telefon, si chiar pare super ok pentru 12 ani! si imi place ca e mai perversa, cam ca mine!

35 răspunsuri:
| cyranos124 a răspuns:

Salut! In primul rand iti recomand sa editezi partea cu "perversa".In al doilea rand ea are 12 si tu 15 si chiar daca ti se pare normal macar asteapta sa mai cresti.Macar puteti fi foarte buni prieteni dar inainte de o relatie intalneste-te cu ea si sa o vezi cu ochii tai nu printr-o camera care poate sa fi fost editata.Noroc!

| clickkcilc a răspuns:

Pai omegle nu e pentru voi dar in fine.intrebarea ta este alta.da, se poate sa tii la cineva sau chiar sa iubesti o persoana pe care nu ai intalnit-o in viata ta, doar ati vorbit.cat despre perversitate...nu sunt sigur ca stiti ce inseamna.bafta in iubire.mai bine cititi o carte impreuna decat sa va explorati "jucariile".o sa aveti timp

| ITPlace a răspuns:

Salut!
Parerea mea ar fi ca ar trebui sa te cuplezi si tu cu o persoana mult mai aproape de tine si sa zic de o varsta mai apropiata de tine, totusi la 12 ani poti sa o numesti fetita, dar e treaba ta laughing asta e doar parerea mea.
Multa bafta happy

| Paulvasile10 explică (pentru cyranos124):

Pai nu la webcam am vazut-o ci la text am cunoscut-o, si nu mi s-a parut nimic bizar la ea, adica la capitolul sexualitate se descurca mai bine ca mine, si eu cam le stiu cu astea, deci...

| Paulvasile10 explică (pentru clickkcilc):

Stim,stay chill! stie mai multe decat cineva experimentat!

| clickkcilc a răspuns (pentru Paulvasile10):

Frate ai 15 ani si ea 12.de unde atata experienta sexuala? cati parteneri sexuali ati avut pana acum?

| Paulvasile10 explică (pentru clickkcilc):

Ea nici unul, eu nici una! pur si simplu, s-a informat si ea!

In mod normal as curios sa aflu ce stiti voi pentru ca e bine sa inveti de la oricine dar sunteti minori si nu vreau sa aflu nimic momentan.peste 5-6 ani o sa te intreb daca mai esti pe aici. ma amuza faptul ca atunci cand o sa fiti in fata primului partener o sa vedeti ca nu mai stiti nici cum va cheama si uitati toata experienta pe care ziceti ca o aveti

| Doub a răspuns:

Probabil, dar la voi nu e cazul.
Eşti sigur că are 12 ani?

| Paulvasile10 explică (pentru Doub):

Da,sunt sigur...adica asa mi-a zis ea si asa pare vocea ei! nu cred ca ma minte avand in vedere ca isi consuma minute nationale pe mine....si cateva ore pe zi!

| Doub a răspuns (pentru Paulvasile10):

Ehhee, ai grijă.
Sunt mulţi oameni frustraţi pe lumea asta.

Da...aia sunt baietii! nu fetele...si chiar am ajuns sa tin din ce in ce mai mult la tipa asta!

laughing).
Maturizează-te.

| clickkcilc a răspuns (pentru Doub):

Oare iti da funda? laughing

| Doub a răspuns (pentru clickkcilc):

Nu prea cred.laughing

Eu zic ca iti da...e indragostit de o tipa care are cel putin 15 ani si o sa sufere.nu vrea sa ne asculte deloc.incapatanat rau laughing

Tipa are 12, măi.laughing

Nu cred ca are 12 ani cum nu cred ca e virgina.pai cand noi baietii descopeream manuela sau palmasita(daca preferi ceva mai latino laughing ) nici dracu' nu ne mai opreste.si mereu in toate discutiile cu alti baieti ne dam mari ca am avut nu stiu cate partenere pana la varsta aia si am incercat zeci de pozitii.in mod normal fetele incep mai tarziu cu asa ceva. poate face o exceptie dar din ce stiu eu este ca atunci cand o fata are experienta sexuala, este perversa(asa a zis el) dar spune ca e virgina sau ca esti al doilea, nu iti mai ramane decat sa iti iei patinele ca sigur a inghetat ceva prin apropiere

Crezi că-l minte?laughing

100%
tu ce crezi? laughing

Şi eu la fel, dar mno.thinkinglaughing

Acum ne da funda la amandoi laughing

rolling on the floor).
Clar.

Si daca nu dau la niciunul? big grin si pana mea, ce, intrebarea mea a devenit chat-ul vostru? vorbiti in privat! si nu sunt incapatanat! eu stiu ca sunteti prosti!

Hai sa nu incepem sa ne jignim ca nu e frumos.nici pentru varsta ta si nici pentru a noastra.era o gluma cu funda aia. speram sa intelegi ceva din ceea ce am vorbit.si cand o sa plangi din cauza ei, nu uita sa revii aici si sa zici "prostilor ati avut dreptate"

" si pana mea, ce, intrebarea mea a devenit chat-ul vostru?"-Dăăă. Tu ai făcut acest lucru posibil. Îţi mulţumim!
Nu a zis nimeni că eşti încăpăţânat.
Eşti sigur?

Nu decat foarte foarte direct clickkcilc:Eu zic ca iti da...e indragostit de o tipa care are cel putin 15 ani si o sa sufere.nu vrea sa ne asculte deloc.incapatanat rau

Eu am zis laughing dai funda?

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Este normal sa simti o oarecare afectiune. Personal, nu cred ca se pune problema de dragoste, mai ales la varsta voastra. Continuati sa vorbiti, ramaneti apropiati, dar fara sa va complicati cu o relatie serioasa.
Succes!

| laura842115 a răspuns:

Hei! Eu zic ca mai bine sa va vedeti fata in fata! Si puteti sa ramaneti cei mai buni prieteni iar mai incolo o sa puteti fi si mai apropriati! Nu zic ca fata te minte dar pentru siguranta mai bine va vedeti!