Lasand gluma la o parte, dpmdv nu e normal. Daca i se pare ca am fata de Dinca, mai bine sa nu vina deloc, nu-mi place sa fiu privit cu suspiciune.
Am invitat-o pe ea, nu pe prietena sau pe amandoua. Nu suntem BUG sa mergem pe modelul "adu' cateva prietene o scoatem intr-un fel, o sa chem si eu baietii mei" - Uzzi
1. e timidă și atunci a luat pe cineva cu care se simte confortabil ca să poată să se simtă în largul ei
2. nu-l consideră date și a vrut să-ți arate asta mai aducând o persoană
Tu fiind baiat? da pare ok la adolescenti, la persoanele mature nu prea.
Probabil venirea asta cu o prietena are 2 forma dar doar una adevarata, reala:
1. Vine cu o prietena ca sa-si dea cu parerea despre tine mai apoi, adica cum fac femeile cand merg la cumparaturi
2. Vine cu o prietena pentru ca are oarece senzatie de teama, stii tu se numeste sindromul caracal iar fetele inteligente ar trebui sa-si ia masuri de precautie.
Deci punctul 2 este o intuitie feminina si perfect normala din punctul meu de vedere, dar ce te faci daca ea vine cu o prietena pentru punctul 1?
Nu te ingrijora daca stii sa te comporti si sa vorbesti restul vine de la sine.
Dupa mine nici nu e normal sa mergeti la un "date", depinde ce insemnifica acea intalnire pentru tine. Nu mi se pare normal sa scoti tipe in locuri unde nu iesi TU de obicei si singur.
Daca totusi iesi cu 2 fete, fa o impresie buna si prietenei ei nu o lasa sa se simta exclusa. cu cat are o impresie buna despre tine prietena ei, cu atat ai mai multe sanse cu ea
"cu ea" adica si cu prietena ei.
Practic ti se ofera sansa sa extinzi teritoriul de vanatoare.
roxette97 întreabă:
ElenaGhilbert întreabă:
anonim_4396 întreabă: