| Wehrmacht a întrebat:

E o categorie frecventata.Nu conteaza ca nu se incadreaza.Am nevoie de raspunsuri...cat mai multe.
Pentru cei care au facut-o,cum vi-ati pierdut increderea in oameni?
Daca n-ati facut-o dar ati avut niste "surprize",din experiente proprii, pe o scara de la -10 la 10 cam cata incredere credeti ca ar trebui sa aveti in oameni?
Nu o bagati cretinitatile alea cu "trebuie sa ai incerede in oameni" sau chestii de genu' asta. Daca spui asta doar ca sa te afli in treaba nu o mai face.

4 răspunsuri:
| Villy0po a răspuns:

Am avut cateva experiente cu "prieteni" / " prietene" si am spus prea mult despre mine. Te sfatuiesc sa inveti din greseala mea si sa nu destainui mare lucru decat familiei. Exista invide, lacomie, rautate si minciuna.

| Wøodenpints a răspuns:

Pe o scară de la 1 la 10, încrederea mea în oameni dă cu minus. Cel puțin în ăia pe care nu-i cunosc.
Știu că mai sunt și unii demni de încredere, dar de ce să risc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa facem ce?

| MisFit20 a răspuns:

Cand te gandesti ca fiecare te tradeaza, si tu tradezi la randul tau, e un subiect ce te face sa simti o oarecare nostalgie. Increderea in oameni se capata cu timpul si se pierde usor si foarte, foarte des. Din experienta proprie, sa povestesti prietenei tale despre nazdravaniile pe care le faceai cu fosta, bineinteles rugat de ea, ca dupa despartire sa auzi tot ce ai facut cu aia din gura altora. Pe o scara de la -10 la 10 acord, -1.