| LadyClouds a întrebat:

E o chestie cam intortocheata. O prietena a facut o propunere de a merge la ea sa vedem un film. Toate bune si frumoase, dar una dintre cele mai bune prietene mi-a spus in felul urmator: ca eu merit o prietena mai buna decat respectiva (n.r. cea care a facut propunerea cu filmul), ca ea este vazuta in ochii celorlalti ca fiind o curva si ca nu merit o astfel de prietena. Stiu ca suna prostesc, si chiar asa este, dar eu ce ar trebui sa fac? Sunt constienta si de reputatia ei, dar si de faptul ca este destul de "de treaba".

HELP! Fundita:*

3 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Dar nu trebuie sa asculti de ce zicea lumea,sti cum e vorba "gura lumi numai pamantu o astupa"Poti sa dai dovata de mai multa personalitate/maturitate si sa te convingi tu singurica, nu mai asculta ce zice lumea, te mai induce si in eroarehappy

| LadyLuck a răspuns:

Daca ma intrebi pe mine ti-as spune ca nu conteaza ce reputatie are ea daca cu tine e de treaba. Si chiar daca ea are o reputatie mai ciudata asta nu inseamna ca daca stai cu ea esti in aceeasi "oala " cu ea. Eu zic sa nu tii cont de reputatie ci de prietenia care este intre voi

| aryana1991 a răspuns:

Tu trebuie sa stii ce conteaza cel mai mult pentru tine cum e vazuta de alti sau ce fel de prietena iti este