Pai asta e ceva dificil cu care toti se confrunta sti mai intai iti sugerez sa faci uramtoarele lucruri deci ca sa o faci sa sa te placa eu zic mai intai imprietenestete foarte bine cu ea incat sa fiti destul de apropiati. Apoi fara sa stie si fara sa te vada pune-i in fiecare luni un trandafir rosu pe banca iar ea o sa.ti povesteasca ce ii se intample si in asa fel tu discuta cu ea sa inteleaga cine e aceasta persoana si cand crezi ca e momentul potrivit ii zici Andreea sau marog cum o cheama vrei sa mergem azi la un suc no si frumos ii platesti sucu si ii zici sti ca cineva ti.a tot trimit trandafiri ei bine eu eram acea persoana deci vreau sa te intreb vrei sa iesi cu mine la o intalnire asevarata. Ok deci cam asta as face eu in locul tau bafta sper ca te.am ajutat
Salut Andrei.
Intai trebuie sa te apropii de ea si sa va imprieteniti.
Puteti iesi in oras seara la un suc si sa discutati impreuna.
De ce sa crezi ca nu este de nasul tau?
Mai bine ai invita-o la un suc, la o blimbare.Eu traiesc pe premiza ca incercarea moarte nu are si te sfatuiesc sa faci la fel.Curaj si succes!
Eu consider ca ar trebui sa o inviti in oras cu inca cativa prieteni si sa discutati despre interesele voastre comune...iar daca si ea te place invit-o a doua oara la u film doar voi doi Funda?
:3