| Rockstar_9495 a întrebat:

E o fata pe care o plac si stie asta, dar tine mult la fostul ei iubit. Sau despatit acum 2 zile si vreau sa fie cu mine. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| smile a răspuns:

Buna Rockstar! Sunt fata si cred ca ar trebui sa o mai lasi un timp ca sa treaca peste despartire. Daca o vei presa nu vei rezolva nimic...din contra vei inrautati lucrurile. Daca ii vei spune acum si ea va accepta, va face lucrul asta crezand ca il va uita pe fostul si tu vei avea de suferit foarte mult.Asa ca mai bine lasa-o putin sa isi mai revina. Pentru inceput ai putea sa o inviti la un suc, prin parc astfel poate uita pentru un moment de cele intamplate.

2 răspunsuri:
| miriapo7 a răspuns:

Parerea mea este sa o astepti pana uita de fostul ei iubit, dar totusi sa fii alaturi de ea si sa-i arati ca iti pasa de ea! mult succeswinking

| heiii a răspuns:

Pai eu zic ca ai putea sa tai in preajma ei, sa devii prieten ff bun cu ea. dar in nici un caz sa'i zici tocmai acum ca vrei sa fii cu ea sau sa bati vreun apropo. dupa un timp, cand va uita de el poti aduce vorba. mult noroc. si daca poti ajuta'ma si pe mine cu o parere sau un sfat in legatura cu mesajul pe care ti l'am trimis.