anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E o fata...verisoara mea. Transpira fooarte mult. Si cand e iarna transpira. Nu miroase dar uda tricourile tot ce poarta doar in zona de la sub brat. Nu mai vrea sa iasa din casa din cauza asta si trebuie mereu sa poarte tricouri albe sau negre. Ce pot sa fac ca sa o ajut? Nu prin operatie.

P. S. Are 13 ani. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| AnaisC a răspuns:

Hello:
Sincer nu stiu... dar cred ca si pe caldurile astea toata lumea transpira, de pe mine curge apaa de am udat laptop-ul cand scriu. Dar, daca zici ca si iarna transpira inseamna ca e ceva din organism.Nici gand de operatie, nu trebuie sa te sperii, si nici pe ea sa nu o sperii. Daca transpira in exces este vorba doar de multa apa in organism, sunt mai multi factori si kg in plus, si caldura de afara si apa excesiva din organism. Dar eu cred ca e doar apa din organism. Trebuie sa faca exercitii fizice, cel putin 5 min. pe zi, pentru a elimina apa din organism, sa faca dus o data pe zi in fiecare zi si trebuie sa faca tot posibilul sa scape de excesul de apa din organism.
Cu placere!

5 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

Hmm ce deodorant foloseste? Incearca rexona big grin Aveam si eu aceeasi problema I don't want to see credeam ca e de la mine laughing
Din cauza deodoarantelor e totul straight face Nu se mai fabrica lucruri de calitate straight face sigh

xoxo, mary peace sign

| Biia a răspuns:

Ma confrunt cu aproape aceeasi problema.Nu e chiar asa grav la mine dar transpir mult.Nici mie nu imi place cum se vede si chiar as fii curioasa sa vad ce raspunsuri dau prietenii nostri de pe TPU pentru ca ei sunt mereu acolo sa ne ajute.Am cautat mult si am gasit cate ceva. Sper sa ma ajute si pe mine si pe verisoara ta:
http://www.benessere.ro/......esiva.html
Dar, din ce am citit nu cred ca e cazul sa ne agitam degeaba. Take care!:-*

| ioana181 a răspuns:

Http://www.bluebridge.ro/ sa comande deo. maxim. Si pentru verisoara mea a facut minuni.

| Mia a răspuns:

Are lipsa de calciu...Am citit eu un articol pe net despre lipsa de calciu si zicea ca din cauza asta apare transpiratia abundenta.Sa ia calciu de la farmacie...

| Berta12 a răspuns:

Pai. Ar trebuie sa se dea mai des cu deodorant dar nu cu unul oricare unul care crede ea ca tine mult :p.winking. Incercatiwinking