Eu m-am dus în cancelarie la profesorul de istorie și i-am făcut morală. Ai voie să spui ce nu-ți convine, sunt profesori, nu Zei, dă-i naibii de înapoiați plini de frustrări. Atâta timp cât ai argumente logice, ai voie să-i spui orice. Nu accepta să fii bătaia lor de joc. Asta e părerea mea. Succes!
Stiu si eu cum te simti vazand ca unii sunt favorizati!
Deci...ti-a pus 6 in teza sau te-a pacalit?
E ciudat cum de ai 9 si 10 pe linie, dar gramatica ta e de nota 1. Vorbeste cu diriginta daca nu merge, atunci directorul scolii daca iar nu merge, atunci primarul si daca nici de data asta nu merge, atunci presedintele Romaniei daca nici el nu e de acord, sigur Herman Van Rompuy va fi.
Istoria si evenimentele ei, sunt batute in cuie, cronologic vorbind. Datele. N-ai cum sa schimbi perioada in care a trait Caesar, sa schimbi datele si evenimentele din timpul domniei lui Mihai Viteazul, sau pe cele ale lui Napoleon.
Tot ce poti sa faci e sa te duci cu o foaie cu rezultatele corecte, in paralel cu cele date de tine la test. Compara-le.
Apoi te duci la profa si vorbesti cu ea. Ia-o cu frumosul, poate era obosita cand ti-a corectat tie, si nu a observat.
Daca refuza sa vorbeasca cu tine, du-te la director.
Consecintele pot fi tare neplacute, daca te ia la ochi, si pe deasupra mai e si razbunatoare. Tu sa fii pregatita oricand, sa nu te prinda in off side ca ai imbulinat-o.
Cam da! )) daca tot vrei sa te certi cu ea spune>i personal nu de fata cu toata lumea!
Nu te poţi certa, în adevăratul sens al cuvântului cu profesorii, dar puteţi avea discuţii în contradictoriu.Eu cred că cel mai bine e să vorbeşti cu părinţii despre acestă problemă şi ei vor acţiona în consecinţă. Multă baftă.
Nu as accepta 6 daca as fi convinsa ca nu am fost apreciata corect. M-as lupta pentru nota aia. E si diriga, e si directorul. Dar tu scrii intr-un stil imposibil, pe bune. Puteai face 4 fraze cu povestea asta si sa fii clar. Poate asa ai facut si in teza, sincer ma gandesc.