| KnockOut a întrebat:

E o greseala sa te certi cu un profesor? Exista chiar asa multe conseciinte?
Eu asta mi-am pregatit argumentele bine pentru o profesoara de istorie, sunt a 8-a, si in general nu sunt genul care se omoara cu tocitul invat cam in ultimele ore desi nu am rezultate proaste, anul asta am schimbat placa si am inceput sa invat si a mers totul ok am numa 9 si 10, si in teze am luat la ambele 9 si trebuia sa aleg intre geografie si istorie si am ales istoria si la istorie am numa 10, si vine profa aia intr-o pauza sa ma anunte ca am luat 6! Sa-mi cada fata, cum dracu' sa iau 6?! Imi stiam toate greselile nici maxim 3 puncte nu putea sa-mi scada, m-am uitat iar si iar si singura solutie sa pierd eu 4 puncte este ca la exercitiile la care am facut jumtae bine nu mi-a punctat si a luat tot ca si gresit, si mai are si obiceiul prost sa ma vorbeasca la alte clase gen "angryadica eu ) sa prostit foarte tare, nu mai invata sunt total dezamagita a luat 6 "Si m-am gandit sa ma duc la director,pentru ca la test pe colegul din spatele meu unul din preferatii si ea zicea"eu nu am preferatii, nu o sa am, nu o sa ma vedeti cu asa ceva"la el s-a dus primul si la un exercitiu la care eu am facut jumate si avea 2 pct, el la gresit tot si i-a zis de 4 ori ca la facut gresit ca incerca sa-l corecteze dar il corecta tot gresit, si pana la urma la facut ea.Si ia pus pe loc 10, si asa a facut la multi,ii ajuta sau le spunea unde au gresit si evident eu eram printre cei pe care nu a avut bunavointa sa treaca si pe la mine, si acum nu-mi puncteaza nici ce am facut corect la exercitiu straight facesi toti din clasa imi zic sa stau cuminte ca m-am mai certat odata si cu diriga din cauza diferentelor astea extrem de enervante si faptul ca vroia sa puna pe anumiti copii intr-o lumina proasta si totusi tot eu am castigat, voi ce ati face? Ati accepta 6 in teza?

7 răspunsuri:
| LucianaTudor a răspuns:

Eu m-am dus în cancelarie la profesorul de istorie și i-am făcut morală. Ai voie să spui ce nu-ți convine, sunt profesori, nu Zei, dă-i naibii de înapoiați plini de frustrări. Atâta timp cât ai argumente logice, ai voie să-i spui orice. Nu accepta să fii bătaia lor de joc. Asta e părerea mea. happy Succes!

| 1lady2smiles a răspuns:

Stiu si eu cum te simti vazand ca unii sunt favorizati!

Deci...ti-a pus 6 in teza sau te-a pacalit?

| GoddessMaui a răspuns:

E ciudat cum de ai 9 si 10 pe linie, dar gramatica ta e de nota 1. Vorbeste cu diriginta daca nu merge, atunci directorul scolii daca iar nu merge, atunci primarul si daca nici de data asta nu merge, atunci presedintele Romaniei daca nici el nu e de acord, sigur Herman Van Rompuy va fi.

| irrumator30 a răspuns:

Istoria si evenimentele ei, sunt batute in cuie, cronologic vorbind. Datele. N-ai cum sa schimbi perioada in care a trait Caesar, sa schimbi datele si evenimentele din timpul domniei lui Mihai Viteazul, sau pe cele ale lui Napoleon.

Tot ce poti sa faci e sa te duci cu o foaie cu rezultatele corecte, in paralel cu cele date de tine la test. Compara-le.

Apoi te duci la profa si vorbesti cu ea. Ia-o cu frumosul, poate era obosita cand ti-a corectat tie, si nu a observat.

Daca refuza sa vorbeasca cu tine, du-te la director.

Consecintele pot fi tare neplacute, daca te ia la ochi, si pe deasupra mai e si razbunatoare. Tu sa fii pregatita oricand, sa nu te prinda in off side ca ai imbulinat-o.

| tpuforyou a răspuns:

Cam da! )) daca tot vrei sa te certi cu ea spune>i personal nu de fata cu toata lumea!

| onasis1961 a răspuns:

Nu te poţi certa, în adevăratul sens al cuvântului cu profesorii, dar puteţi avea discuţii în contradictoriu.Eu cred că cel mai bine e să vorbeşti cu părinţii despre acestă problemă şi ei vor acţiona în consecinţă. Multă baftă.

| EvaneSScence a răspuns:

Nu as accepta 6 daca as fi convinsa ca nu am fost apreciata corect. M-as lupta pentru nota aia. E si diriga, e si directorul. Dar tu scrii intr-un stil imposibil, pe bune. Puteai face 4 fraze cu povestea asta si sa fii clar. Poate asa ai facut si in teza, sincer ma gandesc.