Ține minte că exercițiile fizice doar întăresc masa musculară, de asta ai mai multe kilograme. E foarte bine că ai motivație și ambiție să slăbești, dar nu uita de un mod de viață sănătos. Câteva lucruri pe care trebuie să le faci:
1. Vorbește cu un nutriționist și stabilește-ți o dietă fixă, doar dieta te ajută să slăbești considerabil și în același timp să îți menții corpul sănătos.
2.Asigură-te că faci mișcare zilnic, scoală-te dimineața cu o oră mai devreme și fă cardio(nu atrage atenția la oamenii care se uită la tine și fii încrezută, nu te simți prost din cauza celor care se uită la tine urât în timp ce alergi).
3. Vorbește cu un psiholog, el/ea te va ajuta să te accepți așa cum ești.
4.Lasă-te de fumat cât încă mai poți, că e greu mai târziu!
Sper că am fost de ajutor!
Multumesc frumos!
O sa incerc sa fac mai mult sport si sa mananc mai sanatos...nu stiu daca pot, dar o sa vad (:
La analize poate iesi orice!
Insa trebuie sa te duci, la medic!
Cand ti-e foame, bea apa!
Nu trebuie sa slabesti, arati bine asa cum esti!
Trebuie doar sa te calmezi!
Va fi totul bine!
Toata viata mea se invarte in jurul unor numere:6 calorii un covrigel, 60 de calorii un cips, 85 de calorii o felie de toast.Nu pot nici macar sa mananc in public, ma simt ca si cum s-ar holba oamenii la mine ca la o vaca ce paste iarba (:
Cu placere si te gandesti la mancare dati vreo 2 palme cu cat mai tare te gandesti cu atat mai multe dar fiecare cat mai tare si aproape oricefata poate fi frumoasa eu nu cred ca esti chiar asa urata
Si schimba citatu in nu am nici unu inainte de culcare uitate la ceva captivant sau citeste ceva captivant sa nu te mai gandesti chiar si cu sex dar sa nu fie de bucate sau cu mancare
Am incercat, dar imi tremura mainile cand ma gandesc la mancare, mai ales ca sunt obsedata de dulciuri si mananc in prostie.
Citesc, fac multe alte lucruri, dar nu pot sa-mi iau gandul de la asta.La scoala e si mai rau, ca nu mananc aproape deloc, pentru ca nu vreau sa vomit pe acolo, si mi-e rau, ma doare capul mereu.
Am vomitat o data la scoala si m-am simtit oribil, dar mancasem vreo 700 de kilocalorii odata.
Pai eu zic sa te duci la doctor e cel mai bine
Eu voiam sa incerc altceva, ca sa nu afle ai mei.Au trecut prin multe din cauza mea si n-as vrea sa mai treaca.
Dar, multumesc mult!
MissDelevingne întreabă: