| Catenstein a întrebat:

E o poveste incalcita:
Deci acum cateva luni prietena mea cea mai buna trebuia sa stea cu un tip si cand s-a dus sa se intalneasca cu el m-a luat si pe mine asa ca tipul ala a venit cu un prieten.Prietenul tipului a inceput sa se dea la mine dar i-am dat "jet oceanic"[robotzi scuze] iar prietenei mele nu i-a placut de tipul respectiv asa ca am ramas doar prieteni...asa ca in fiecare seara noi patru[eu+prietena mea+tipul+prietenul lui=4]pana pe la 5-6 dimineata
Ne distram super bine, ieseam pe afara, ne prosteam faceam poze, pana cand tipului[cel care trebuia sa stea cu prietena mea]a vrut sa stea cu mine... dar eu am zis "nu" pentru ca ma intelegeam destul de bine cu el dar nu era genul meu si nu imi placea de el asa incat sa stau cu el[nici la baza]
Dupa luni de zile de implorari ca sa stau cu el am reusit sa ii spun ca "NU"="NU!"... dar acum nu mai ma suna ...nu mai vorbim asa de mult si sincer chiar imi place cand ne distram la telefon jucam adevar sau provocare etc.
Cum pot sa fac sa fim din nou prieteni?straight facepuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| gabriella85 a răspuns:

L-ai ranit profund,el a insistat si a tot insistat pe baza 'prieteniei' voastre si spera ca intr-un final sa deveniti iubiti,e clar ca orgoliul lui a fost ranit,si de cate ori te vede,se simte aiurea ca l-ai respins de atatea ori. oare tu nu te-ai simti la fel? lasa-i un timp... daca veti redeveni prieteni va fi super ok,daca continua cu racirea astea dintre voi, va trebui sa te obisnuiesti cu ideea, nu uita OAMENII SUNT IMPREVIZIBILI.

2 răspunsuri:
| lilboutique a răspuns:

Offf, nu prea ai ce face in situatia asta... Gandeste-te daca ai fi fost tu in locul lui si ai fi fost refuzata de atatea ori, ti-ar fi rusine si te-ai indeparta de persoana aceea pentru ca e dureros sa stii ca o persoana nu tine la tine asa cum tii tu la eawinking intelege-l pe amicul tau, daca nu vrei ca el sa sufere lasa-l sa "isi linga ranile" si atunci cand ii va trece poate ca te va cauta elhappy

| iuliana06 a răspuns:

Suna'l si spune'i as va intalniti. Si ca iti pare rau daca l'ai facut sa sufere.