Nu rusine sa nu ai prieten nici la 40 90 100 daca nu ai simtit ca te indragostesti de cineva sa ai prieten numai asa ca e la moda mai bine sa nu ai deci asta nu se face la comanda se face cand simti cu inima si simti ca vrei sa ai unul nu conteaza varsta
Nu.
E o rusine sa consideri ca esti datoare la o asemenea varsta sa ai prieten!
Nu te lasa influentata de anturaj, colegi sau moda, indrazneste sa fii exact asa cum simti si nu permite nimanui sa-ti spuna ce sa faci.
In afara parintilor, pana la un moment dat.
Sunt singurii tai prieteni sinceri, mult mai mult de-atat.
NU,nu e rusine!
Este o rusine sa te gandesti ca la aceasta varsta ai putea avea un iubit!
La 14 ani e mai rusine sa ai iubit si sa ai o viata sexuala cu el, sa nu ai e de o mie de ori mai bine decat cealalta varianta
Serios?
peste 18 ani?
intoarcete inapoi in grota!
pa!
Nu e nicio rusine. Mai rusinos e sa te apuci de sex de la 13-14 ani, cum fac alte fete incontiente.
Nu..Nu este o rusine.
Daca nu ai iubit, daca nu ai avut inca un contact sexual, sau vreun prim sarut, stai linistita, esti normala.
Ce zic celelalte "fete cuminti", nu trebuie sa te intereseze.
Esti fata? si eu care credeam ca esti bleaga..., ori daca poti fi ambele in acelasi timp atunci se explica.
Nu draga, nu este nici problema nici rusine.De o relatie ai sa-ti faci atunci cand vei cunoaste pe cineva de care sa-ti placa si care sa te placa, si basta.
Ori la tine nu e decat o moda? si de fapt ai vrea o relatie doar ca sa fii si tu in pas cu restul tancilor de varsta ta.Copii dubios de prostalai...
De ce ar fi o rusine? Nu este nici-o problema ai toata viata inainte, cand va veni momentul sa ai o relatie o vei avea pana atunci bucura-te de copilarie si de pasiunile tale.
Nu doamne fereste... E mai bine fara iubit ca dupa aia poate ajungi sa ai un copil la o varsta frageda. Crede-ma, e mai bine sa ai la 17-18 ani
Eu am avut primul prieten la 16 ani. Deci relaxeaza-te ca nu e nimic rusinos in asta
Nu este nici o rusine. Te indragostesti atunci cand o face inima ta, nu la comanda. :* Asteapta si ai sa vezi ca iti vei gasi si tu printul pe cal alb.
Bineinteles ca nu e. O sa ai timp de baietii ca o sa te saturi de minciunile lor Crede-ma