| Anonimboy111 a întrebat:

E ok ca baiat la 17 ani sa iti lasi par la subrat si sa nu il mai epilezi?

9 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Nu mi se pare o practica ok la nici o varsta sincer. Este vorba de igiena personala de care ar trebui sa avem cu totii grija. Pana la urma cum sa te respecte altii daca tu insuti nu te respecti?! Ca asta nu mai este ca barba sau parul de pe picioare, pur si simplu transpiri iar ghemotocul ala de par retine mirosul.

| Anonimboy111 explică (pentru siriusblack98):

Parul de la subrat care e normal si ii creste fiecarei persoane tine de respect? nu cred ca ii pune cineva cuiva subratu la gura, si igiena tine de spalare

| siriusblack98 a răspuns (pentru Anonimboy111):

Eu nu pierd vremea in contraziceri inutile. Ai pus o intrebare, ai primit raspunsuri de la oameni. Esti de acord cu raspunsurile bine, nu esti de acord tot bine.

| Anonimboy111 explică (pentru siriusblack98):

Si tu la fel, calmeaza te ca nu te a pus nimeni sa te contrazici, si nu te mai crede mai presus decat altii auzi"raspunsurile bine"laughing) laughing laughing laughingda ba tu erai laughing

| StoicAnalysis a răspuns:

In anotimpurile reci nu e nevoie de epilare, mai ales daca nu faci activitati care duc la transpiratie. Insa vara, e recomandat sa dai jos parul de sub brat pentru ca adesea miroase, ca transpiri constant.

| Cipi1212 a răspuns:

E ok.

| Kufu95 a răspuns:

Dacă știi că transpiri repede sub braț, da.

| Anonimboy111 explică (pentru Kufu95):

Pai te speli

| Kufu95 a răspuns (pentru Anonimboy111):

Te speli, dar și părul de sub braț contribuie la transpirația excesivă.

Întrebări similare