Daca luam in considerare Biblia si credinta crestina, atunci da, este un pacat.
Din punct de vedere biblic da e unul mare ca avortul sau prostitutia dar nu bine sa iti dai banii acolo si nu se cer putini crede-ma si in plus nu vei avea ceva de castigat mai bine zis ai de pierdut timp si bani care ii poti investi in ceva sigur nu in asta
Nu e pacat dar e pacaleala pe fata ca daca te duci acolo te incurci cu Tigani
Da! Vezi ca se supara d-zo pe tine si nu te mai primeste in rai!
Ce e, mai, cu intrebarile astea?
Da mi se pare un pacat pentru ca iti ghiceste exact ca aflarea viitorului cam asa s-ar defini ghicirea Si daca iti afli viitorul sau ceva din el e pacat.
E pacat de banii pe care ii dai. mai bine imi dai mie jumate si iti zic eu:
"Simți nevoia ca ceilalți oameni să te placă și să te admire. Ai tendința de a fi critic cu tine însuți. Ai mult potențial nefolosit, pe care încă nu l-ai fructificat. Deși ai unele defecte de personalitate, de cele mai multe ori reușești să le compensezi. Deși la exterior ești disciplinat și stăpânit, în interior ai tendința de a-ți face griji și de a fi nesigur. Uneori te îndoiești în mod serios dacă ai luat decizia corectă sau dacă ai facut ceea ce trebuie. Preferi să ai în viață un anumit grad de schimbare și de varietate și devii nemulțumit atunci când ești încorsetat prin restricții și limitări. Te mândrești cu faptul că ai o gândire independentă și nu accepți argumentele celorlalți fără dovezi mulțumitoare. Dar ai descoperit că nu este înțelept să fii prea sincer cu ceilalți și să dezvălui prea mult despre tine. Uneori ești extravertit, amabil și sociabil – în timp ce alteori ești introvertit, prudent și reținut. Unele dintre aspirațiile tale sunt destul de nerealiste."
Buna. Daca te gandesti da . Iti afli "viitorul" si e pacat. In primul rand nu este viitorul adevarat. Doar Bunul Dumnezeu il stie. Mai bine dai la un om sarac banii de ghicit. Nu cred ca nu ai voie sa intrii in biserica3 ani >.
Nu e păcat. E cel mai bine să mergi la ghicitori, fiindcă e chiar educativ! Te va ajuta in viață mult de tot să mergi la ghicitori, iți vor deschide orizonturile vei devni mult mai inteligentă și doamne ferește cu foarte mulți bani pierduți! Băi domnișoara, cum naiba să fie bine să mergi mă la ghicitori? Tu chiar nu te uiți la tv? Chiar nu vezi la știri ce sunt acești ghicitori? Tu chiar nu vezi că au in spate clanuri mafiote care abia așteaptă să prindă proști și naivi in plasă, pe care îi jecmănesc de lovele ba chiar și de contractual casei ca mai apoi să te trezești pe drumuri? Hai că-ți zic eu viitorul tau imediat, uite aici, pe loc, gratis fără nici un ban! După intrebarea care ai pus-o tu, ești o tipă cu un viitor tare incert. Eventual te vei mărita cu un lachi de gara de nord, la fel de intelligent ca și tine, vei face trei patru copchii, pe la 30 de ani bagi divorț, apoi te recăsătorești pe la 36 de ani cu un alt lachi de pe la țară, te muți și tu la țară, mai faci vreo doi copchii și vreo trei viței apoi faci 40 de ani, te muți la oraș, iar, apoi te angajezi vănzătoare la o alimentară, grasă fiind, sprijinita cu cotul pe tejghea cu o privire goală, vei visa la vremurile din tinerețe. Of of ce bine mai era o dată! Hai pa, și cănd mai vrei ghiceală, să vii la mine că te ajut eu, gratis!
Nu stiu daca e pacat dar nu intra in tampenii d'astea si religia zice ca e pacat sa-ti stii viitoru. da oricum e si o chestie sociala ca astea is handicapate dai in ceapa mami lor de tigani
Nu cred ca ar fi pacat ..nustiu ce scrie in biblie despre asta pentru ca nu sunt crestin e pacat daca te pune sa faci vreun pact nu fa asta ..cunosc persoane care au facut asa ceva ...si nu vrei un raspuns la asta crede-ma