| Walhalla a întrebat:

E pacat sa bagi la pariuri?

Răspuns Câştigător
| tpuforyou a răspuns:

E pacat sa pierzi banii munciti!
Ps > cand vrei sa mai pierzi bani poti merge sa ai donezi celor care au atata nevoie de ei.
Vei simti un sentiment de satisfactie!
bafta!

| Walhalla explică (pentru tpuforyou):

Eu nu vreau sa pierd bani, vreau sa castiglaughing

| tpuforyou a răspuns (pentru Walhalla):

Vezi u pana nu incerci nu te lasi! nu putem duce munca de lamurire cu tine, este alegerea ta pana la urma! ai vrut o parere ti>am dat una! bafta si vezi ce faci )

| Walhalla explică (pentru tpuforyou):

Da,ai dreptate...insa tu mi-ai raspuns ca si cand as avea o groaza de bani si nu stiu sa-i stric... Orkm nu am mai bagat din septembrie.

| tpuforyou a răspuns (pentru Walhalla):

Visezi bani verzi $$$ fara sa muncesti!))
Castigi o suma mare apoi pierzi inzecit suma respectiva...e mult pana iti intra in sange $$
Ps. esti aproape de margine!

15 răspunsuri:
| CannbalCorpse a răspuns:

Nu, toti colegi mei baga cate 3-4 lei si castiga 40 -50 lei chiar un milion -.-

| drogh a răspuns:

Mai mult ca sigur este un păcat pentru că, cu timpul vei deveni dependent și poți pierde cât ai clipi sau să câștigi dacă ai un,, AS'' în mânecă. Pe vremea asta, banii sunt foarte,, cautati'', însă trebuie să îi primești pe muncă cinstită.

| TheStory a răspuns:

Nu, e pacat sa-ti dai banii castigati pe droguri si tigari.

| Predator30 a răspuns:

Normal ca e pacat ..devi dependent si ca orice joc de noroc sper ca te-am ajutat si eu te sfatuiesc sa nu te apui de asa ceva

| Walhalla explică (pentru Predator30):

Am bagat de cateva ori, dar dupa aia ma simt naspa chiar daca castig, dar am si nevoie de bani pe de alta parte si stiu ca as face un profit frumos daca as baga...de-aia e naspa situatia...

| Predator30 a răspuns (pentru Walhalla):

Daca ma crezi si eu la fel ca si tine tot asa am nevoie de bani gata bag la pariuri si dupa 2-3 ori dupa ce am bagat am zis stop ca nu e bine ceea ce fac ca nu asa se castiga bani si m-am lasat acum daca mai vrei sa iti mai spun despre pariu vorbim mai tarziu ca acum trebuie sa plec...succes si nu te apuca ca o sa iti para rau! sper ca te-am ajutat ceau

| tpuforyou a răspuns:

Ma bucur ca ai inteles mesajul! happy

| FuckSchool a răspuns:

Sincer eu cred ca e pacat. Dar se poate cu timpul sa devii dependent. Deci nu ti-as recomanda sa te apuci de asta. Iar daca te-ai apucat deja de asa ceva, ti-as sugera sa te lasi de acest joc.

| Conner a răspuns:

Da este o ispita.

| obsercvayr a răspuns:

Da, este pacat, Altii nu au nici sa mance o paine si noi ne... in ei banii, E pacat!
Si + Faci un pact cu Diavolu cand bagi banii in aparatewinking

| zoeZoe a răspuns:

E pacat ca devine apoi ca un drog pentru tine si nu te mai poti opri.
E ca la jocurile de noroc.