| dulshe a întrebat:

E perosulos daca ai probleme cu pangreasul?
cum se manifesta?

Răspuns Câştigător
| DiMoDi a răspuns:

Yep! netratată sau tratată cu indiferenţă, poate cauza mari neplăceri:( Citeşte şi acţionează în consecinţă:
http://farmaciaverde.wordpress.com/......imentatie/

7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, poate da pancreatita.Pancreatita este o imbolnavire a pancreasului care consta intr-un proces inflamator, cu modificari degenerative si cu o evolutie spre fibroza pancreatica.Boala survine dupa alte afectiuni ca: boli hepatobiliare, boli infectioase, alcoolism cronic, mese copioase incarcate cu grasimi animale.Simptomele constau din tulburari digestive: scaune cu diaree, balonari, greturi, anorexie(fata de paine, grasimi si carne), dureri violente in partea superioara a abdomenului, cu iradieri spre stanga.

| dulshe explică:

Nu eu am probleme cu pancreasul ci o matusa de-a mea, a fost diagnostikta la spital.cryingcrying vreau sa aflu doar daca e grav:-s

| andi a răspuns:

Nu e perosulos deloc, ba chiar e sanatos, pe os un os.big grin ce dulce esti cu intrebarile astea, ne binedispui! kisswinking

| nicky a răspuns:

E destul de periculos mai ales daca diagnosticul e pancreatita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa spui pancreas, nu trage tu concluzii pripite. Mergi la doctor si-ti face el analize, dupa care o sa-ti spuna ce probleme ai si ce trebuie facut. Periculos e sa ai probleme cu orice organ vital, inima, ficat, plamini, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of, din pacate numai medicul se poate pronunta. O sa afli dupa ce face analizele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze, spui ca a fost diagnosticata. Depinde ce diagnostic i-a pus.