Iphone
Trebuie sa dezactivezi manual optiunea de pop-ups de la fiecare aplicatie.
Setari -> Notificari -> Apesi pe aplicatie -> dezactivezi banners
Si nu se mai afiseaza?
Adica daca fac asa nici macar mesajul ala nu mai apare? In care scrie ca ti a fost piratat iphone ul
Pentru asta trebuie sa iti resetezi telefonul
Deci faza e ca mi-a aparut azi dimineata stand pe un chat si mi se pare ca am dat ok. Numai ca nu s-a intamplat nimic, adica nici nu s-a instalat ceva si nici alte chestii nu s au intamplat, inseamna ca din cauza ca am setat pe agresiv la "blocarea reclamelor pop upurilor si a urmaritorilor" si nu mai am ce sa patesc rau? Sunt in siguranta sau?
Nu, trebuie sa iti resetezi telefonul, ca sa fii sigur ca totul e ok
Deci am dat pe "resetati toate configurările", e ok asa oare? Chiar și daca nu s au șters date?
Da, daca ai sters absolut toate datele, esti safe
Pai nu s au sters, ca inca mai am tot din ce aveam inainte, sau nu conteaza? E ok? Daca am dat sa se reseteze toate configurarile?
Setari - General - Transferati sau resetati Iphone - Stergeti tot continutul si setarile
Adica sa mi se stearga si aplicatiile pe care le am si tot?
Da, deoarece sansele sa fi luat ceva virus sunt mari. (care sa ruleze in background)
Si atunci mai intai sa fac acel back-up, nu? Se va face si la contactele din agenda?
La absolut tot?
Baga contactele in ICLOUD si ce mai ai important.
Am facut asa, deci daca am avut virus nu i s-a facut si lui backup?
In teorie nu, dar sa ai grija pe ce site-uri intri si nu mai da click pe diverse chestii gen pop-ups
Deci pot sa stau linistit acum ca am resetat complet telefonul? Chiar daca am facut back up la tot ce aveam in telefon?
Da, e in regula