Sincer, eu cred ca este im-po-si-bil
adica nu tu ciocolata, nu tu o saorma, nu un Coca Cola, ca sa nu mai vorbim de riscurile la care te expui alergand printr-un Bucuresti, in care cainii sunt la ei acasa pretutindeni
dar n-ai specificat un lucru... nu mananci dupa ora 6, dar noaptea?
Si bineinteles sa mancam sanatos, fara sa ne infometam k dupa aceea rupem frigiderul in 4 zileSi o sa se puna la loc... Poate chiar mai mult
Da. pentru ca nu dai nimic jos ci intaresti masa musculara si nu se vede nimic pe cantar.
Normal ca nu slabesti. Daca faci foamea corpul o sa ia si o sa depuna din tot ce bagi in gura. Plus ca fara mancarurile alea o sa fii leguma, n-ai sa poti alerga, si sistemul tau imunitar va fi dat peste cap.
Incet si sigur daca chiar vrei sa slabesti!
Da. E posibil. Poate e din cauza ca ai incercat sa tii diete peste diete(ca si mine de altfel).
Viki...Sincera sa fiu nu am mai tinut deloc regimuri sau diete...Nimic! Am vrut sa tin de mai multe ori dar nu am ambitieTineam cate 3-4 zile si apoi mancam ca vacaDar de data asta aplic ambitia si vointa ca fara ele nu o sa reusescSi daca stiti vreo dieta care da rezultate:4 kg in 2 saptamani si cu foarte foarte foarte mult sport dar mancand sanatos ca sa nu ma mai infometez...Va multumesc pentru sfaturi!
Cauta pe google dieta nicoleta luciu intr-o saptamana am slabit 7 kg si mi s-a micsorat stomacul, acum dupa un mar si un pahar de apa ma simt plin
Draga mea, cred cu tarie ca prima saptamana nu dai nimic jos, dar ai sa vezi ca va urma si ziua din acesta saptamana cand vei observa ca organismul a inceput sa cedeze cate un pic ...si orice slabire se face usor, ca sa nu depui la loc imediat ci cat mai incet cu putiinta... sper ca ai luat decizia corecta si ceea ce faci e un bun inceput si te sustin... nu zic ca nu exista diete drastice, dar de ce sa te grabesti? in timp, ai sa vezi ca organismul se va invata si va accepta aceasta dieta, dar sa ai grija pe cat termen o vrei sa fie, ca sa nu neglijezi ce faci zilnic ( invatatura, serviciul, sau alte activitati ) ce iti consuma din rezervele ce le ai... Numai bine, Lucien
Daca vrei sa slabesti incearca sa nu mananci: cartofi prajiti, carne de porc, dulciuri deloc, bauturi: sucuri, apa minerala(sa bei numai palta), nu manca sosuri, si exclude chimicalele... mananca multe fructe si legume, multa carne de peste, si fa sport... aceasta este cea mai buna dieta pentru a te tine in forma si nu o sa slabesti dintr-o data 5kg o sa slabesti in timp... eu tot aceasta dieta o respect pentru ca nu am inventato eu si mi-a spus-o antrenoru meu... Succes!
Nu te mai cazni sa slabesti luandu-ti mancarica de la gurita! Pur si simplu miscare mai multa, si gandeste-te ca AI SA SLABESTI si o sa vezi rezultatele! Totu` e psihic! pup succes!
Mult sport si bea multe lichide :d...asta incerc si eu sa fac dar nu am ambitie deloc