Pot fi foarte multe cauze de la deviati comportamentale, anxietate, complex de inferioritate, hiperactivitate pana la depresie.
Doar un psiholog poate sa iti spuna mai exact ce ai si doar el te va putea trata
Ai probleme de comportament, esti foarte impulsiv, problema ta nu este de psihiatru ci de-un psiholog bun cu care sa discuti sau poti practica un sport pentru a te dezvolta psihologic. asta cu sinuciderea daca tu crezi ca esti suficient de puternic fa-o stai linistit ca am auzit multe persoane care au spus asta dar putini au facut asta. Si eu sunt aproape exact cu tine cu plimbarea nu am stare sa stau pe loc e perfect normal, daca te vezi cea mai urata persoana e fix vina ta pentru ca toate persoanele sunt egale. Bucura-te de viata e unica. Daca tu crezi ca nu mai ai de ce trai faci ceea ce doresti. Recunosc n-am citit toata intrebarea. O seara frumoasa
Consulta un psiholog daca el iti zice ca esti normala atunci esti normala. bafta
90% m-am regasit, mai putin aia cu sinucisu. Pe mine m-a salvat sportul, incearca. Esti lipsita de incredere in tine, nu esti sigura pe tine absolut deloc. "Nu am stare acum va scriu plinbandu-ma de pe telefon" asta cu starea inca sunt la fel si eu, dar in rest nu mai am "probleme". Iesi afara si vorbeste cu oamenii, glumeste (da stiu, iti calci pe inima) pe mine m-a salvat caterinca, imi place sa fac misto, sa rad si imi place la nebunie sa "provoc" oameni necunoscuti sa-mi spuna fel si fel de intamplari de-ale lor . Sportul iti va creste increderea in tine ceea ce te va face sa fii si mai sigura pe tine. De restul, iesi afara si comunica. (Pofta vine mancand).