anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E posibila o relatie dintre 1 fata de 15 ani si unul de 24? thinking :-s Cam care ar fi avantajele, dezavantajele?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel mai important dezavantaj mi se pare diferenta de nevoi. Tie ii trebuie mult timp pentru invatat, trebuie sa dormi suficient, sa te culci devreme, nu ai voie in cluburi, discoteci. El s-ar putea sa-si doreasca o viata de noapte, distractii la care tu nu ai acces si care nu ti se potrivesc. In rest, lucrurile pot merge. La varsta asta, diferenta e mare. Peste vreo 8 ani, nici n-o sa se mai observe.

20 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Avantajele...pai poti sa intri cu el de manutza in anumite cluburi, el fiind major si tu minora big grin Dezavantajele... poate la un moment dat o sa-ti ceara anumite chestii pentru care tu nu te simti pregatita happy

| andreea8888 a răspuns:

Este foarte posibila, de ce nu?
Maturitatea fetelor este superioara baietilor de aceea varsta(15 ani), si tocmai de aceea ar merge relatiile cu baieti mai ''copti''!
Nu doresc sa jignesc baietii de 15 ani, daca ar crede cineva ca acesta mi-a fost scopul happy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E mare diferenta dintre voi, tu ai de invatat, el nu, parintii tai s-ar putea sa nu-ti dea voie cu el, el are alte nevoi spre deosebire de tine. Tu esti minora nu ai acces in aceleasi locatii ca el si in general inca nu esti pregatita pentru viata, trebuie sa mai cresti...

| alin88 a răspuns:

Este posibila, de ce nu? Acum depinde de fiecare. Eu unul nu m-as uita la una chiar si cu 2 ani mai mica. Pentru 21 ani ai mei sunt foarte serios si pretentios si am vazut extrem de putine persoane ( fete ) mai mici care ar putea fi ( teoretic ) cu mine. Mai mari insa, da, sunt mai multe.

| EUSIATIT a răspuns:

Sincer nu cred ca e bine, Iti sp o persoana matura adica are si copii mai mari ca tine.Acea persoana de 24 de ani nu doreste o prietenie ci pentru nevoi si atit. CUm poti crede ca te va tine ca viitoate sotie sa zicem.clar ca vrea sa profite de ceva mai tinar si atit. Daca ar afla mama ta siugur nu ti va da voie. MAi bine ai gasi un baiat mai mare ca tine cu 1 2 3 ani mai mare nu mai mult. SI ca ultim sfat cred ca te acum grabesti la baieti nu crezi ca pe primul loc trebuie sa fie cartea si apoi,, restul? MAi gindeste te

| Encore a răspuns:

Io zic ca totul ar fi ok poate esti si mai in siguranta cu el, dar probabil ca nu o sa ai voie sa iti petreci prea mult timp si inca o problema ar fi legata de viata sexuala pe care sigur o sa ti-o propuna si mi e mila de tine de cat de dureros o sa fie daca o sa incepi cu unu de 24 de ani si tu 15...

nony
| nony a răspuns:

Daaa.este posibila, dar baiatu ala o sa aiba multe de tras, trebuie sa indure multe fite copilaresti, o gramada de figuri laughing
Cred ca trebuie sa ai multa rabdare fiind baiat la ani astia.
Si inca ceva, un baiat de 24, nu sta cu tine doar de dragul tau, sau ca a dat vreo dragoste in el de la zapacit.Sunt motive si motive.la un moment dat o sa-ti ceara sa faci dragoste cu el .hmmm...ce-o sa faci atunci?!?
Probabil ca o sa faci, la 15 ani cunosc fete care fac destulewinking Oricum, parerea mea: Este posibila, dar nu e de durata.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da dc nu? Binenteles ca este posibil. Daca cei 2 se iubesc nu vad care e problema.Numai ca acel baiat trebuie sa aiba rabdare cu fata de 15 happySti u la ce ma refer...
In rest nu e nimichappyOrice poate fi posibil cand e vorba de dragoste love struck

| Yly a răspuns:

Orice e posibil! Dar trebuie sa stii de la inceput ce iti doresti tu de la relatie si ce isi doreste el.happy

| JackieSue a răspuns:

E cam mare diferenta, dar daca iubirea e adevarata merita. Ce sa mai zic de Monyrolling eyes si Iri.Sau Israela si ala al eilaughing.

Avantaje:mergi in club si inveti unele lucruri super tari de la el.
Dezavantaje:... te poate manipula.

by zu

| lolly_3072 a răspuns:

Eu nu cred ca e posibil.nu te supara pe mine dar mie mi se pare ca esti putin cam mica pentru tipul asta ca sunt aproape 11 ani diferenta intre voi si cum spune bunny. s-ar ptea sa-ti ceara ceva pentru care tu s-ar putea sa nu fii pregatita

| lolly_3072 a răspuns:

Eu nu cred ca e posibil..nu te supara pe mine dar mie mi se pare ca esti putin cam mica pt tipul asta ca sunt aproape 11 ani diferentza intre voi si cum spune bunny..s-ar ptea sa-tzi ceara cva pt care tu s-ar putea sa nu fii pregatita

| raskolnikov a răspuns:

Baiatu are prea mult timp liber si tu ai prea putina imaginatie... avantajele ar fi ca tu o sa descoperi placerile vietii abligata, batuta, maltratata, supusa la perversiune! dezavantaje. el o sa isi pretreaca 15 ani in parnaee pentru viol de minoradevildevil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu cunosc o fata care e indragostita de un baiat de 21 de ani si ea avea 11. ea era mai matura si asta a ajutat-o in relatie. avantajele pentru tine sunt ca ai un iubit care te iubeste si te respecta poate ca te si protejaza fiind mai mare, dar cel mai mare dezavantaj este ca lumea va zice multe dar tu nu trebuie sa iei in seama si sa incepi relatia daca va iubiti cu adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm...cunosc una de 16 ani care e cu unu de 32.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce poate sa vrea de la tine? Mai bine gasesteti pe candva apropiat varstei tale si exAgerat de dragut si n`ai sa te mai gandesti la asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu iti spun sincer ca dawinkingam fost in aceeasi situatie:-

| deea_3128 a răspuns:

Pai in primul rand tu etsi doar un copil... el la 24 de ani vrea multe... daca tu esti dispusa sa i oferi tot ce vrea el la varsta ta... u ink nu gandesti cum gandeste el la 24 de ani si cand ai sa cresti mai mare o sa-ti dai seama singra dc nu e bine sa fi cu unu asa mare...pentru tine e bine sa fi cu baieti de 17 16 ani... cel putin asta cred eu! acum u faci ce vrei si ce creci de cuviinta ca e mai bine pemtru tine!:*

| cooola a răspuns:

Huhhappy.multesmugsmug>smug
Si oricum fetele nu mai stau cu baieti de varsta lor happy/...Si oricum este prea mare diferenta ea 15 el 24... daca isi punea mintea putea sa aiba copil de varsta ieihappy.si oricum... unu de 24 de ani nu cred ca sta cu aia de 15 ani sa se uite la ea, sa o duca in club, la suc pe gratis...winking... avantaje ca aia de 15 ani. poate invata multe de la el.Acum depinde ce e in mintea lui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer sa zic eu am 20 si prietena mea are 15 ani... au fost multe discutii la inceput dar acum ne intelegem din ce in ce mai bine.
E posibila relatie de ce nu, dar este o problema parinti ei poate nu vor fi de acord e o diferenta mare straight face daca era 4-5 ani era altceva dar... acum depinde de gandirea fiecaruia si de parinti ei
Toate bune