Mi-ai raportat intrebarea, ha?!
Adina?!
Bun! Tocmai te-ai ales cu un "stupid" si un "nefeolositor"! Bv! Tine-o tot asa! Ca de acum inainte de cate ori mai vad raspunsurile tale postate pe site tot asa le voi vota! Sa vezi si uh cum e cand se baga alt cineva in viata tah asaaaa... din plictiseala.
ce nebuna-i fata asta!
OmG!
Tu nu stii de gluma... dar asta e. Ce u crezi ca n-am alt ceva de facut decat sa-ti votez tie raspunsurile?!
doamne fereste! Pierdere de vreme... Ce Dumnezeu!
"Acel vot arata totul despre tine" intr-adevar, arata ca o persoana DE PE TOT SITEUL ASTA a vrut sa faca o fapta buna si sa dea funde si voturi Gratis. Mdah...ai dreptate! Sunt tare rea!
Trebuie sa fim buni mereu dar daca tu vrei...nu ma supar desi fundele si voturile trebuie sa se dea pe merit ca din astea e siteul asta.succes
@SadahigeChikanatsu, n-ai prea nimerit-o, din nou. Daca imi vei vota raspunsurile abuziv, vei fi suspendat/a.
Nu m-am bagat in viata ta, esti pe un site care are reguli. Te-ai uitat peste aceste reguli cand te-ai inscris?
Daca nu ai facut-o, te poftesc sa o faci acum, asta pentru a nu te mai enerva cand iti sunt raportate intrebari.
Un alt sfat : revizuieste-ti atitudinea...
Si inca ceva.sa nu ai impresia ca ma deranjeza cu ceva ca mi-ai votat raspunsul cu stupid.chiar nu-mi pasa. Acel vot arata multe despre tine.
O zi buna!
anonim_4396 întreabă: