Observ ca esti baiat, si sunt foarte placut surprinsa sa aud un baiat vorbind asa.
Ori esti extrem de indragostit, ori esti mai special decat restul, pentru ca nu multi isi exprima dragostea si fericirea in felul in care o faci tu.
Nu pot decat sa iti dau dreptate, sunt perfect de acord cu tine, traiesc si eu ceva de genu de aproape 4 ani, si iubirea te schimba foarte mult, poti sa fi cel mai egoist iom de pe pamant, atunci cand iubesti, inveti sa ierti, sa suporti, sa taci, sa fi mai bland, etc. E ceva deosebit. :X:X
Si inca o data, tot respectul
Iti multumesc mult de tot :*..asta am scris cand iubeam(si acum iubesc), din pacate dragostea e doar din partea mea i e destul de greu persoana care am iubit-o si ma iubea acum nu mai simte nimic pentru mine si ma doare . ..asta e sper sa trec peste ...multumesc mult :*
Stai linistit, daca ar i asta cea mai mare problema
Toate chestiile astea, cu dragoste, iubire, trec la un moment dat, se uita in timp, trebuie' sa te gandesti sa fi sanatos, ca fete vei mai gasi, si vei gasi una care sa te iubeasca si sa te aprecieze asa cum meriti