| Simona_2791 a întrebat:

E rau sa porti bustiera de la varsta de 13 ani? Eu mi-as dori bustiera macar daca nu sutien, pentru ca mi se vad. in toate bluzele si tricourile mele. Si imi este rusine sa merg pe strada. Deci e bine sau rau? Imi recomandati bustiera?

12 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Da, daca nu sutien, macar bustiera

| luciana200972 a răspuns:

Da, e normal sa porti bustiera, chiar si sutien dar sa fie unul potrivit care sa nu tina sanii in tensiune sau sa te stranga, iti recomand sa mergi cu mama ta pentru a cumpara un sutien pentru ca s-ar putea sa ai nevoie de un sfat, eu te sfatuiesc sa probezi si sa iei unul comod. bafta

| anda_1885 a răspuns:

Da. Dar daca esti mai dezvoltata poti purta si sutien, insa nu tot timpul. Doar cand iesi.

| Messyhair a răspuns:

Nu este deloc rau.Este chiar foarte bine.Inseamna ca te ocupi de tine si de fizicul tau.
Si eu la varsta ta purtam bustiera. Un an mai tarziu am inceput cu sutien.Depinde si d emarimea sanilor.

Oricum, nu este rau deloc.

| DenysaLove a răspuns:

Buna:*
Parerea mea este sa porti bustiera insa peste peste cativa ani, cam pe la 16-17 ani sa incepi sa porti sutien.Iti zic din experienta proprie ca eu am inceput sa port sutien de pe la 13 ani si acum am 15 si mi s-au cam lasat saniisad. Cel mai bine e sa porti bustiera insa nu sutien.Macar pana pe la 16-17 ani.Si sa nu porti ca vai Doamne pari mai interesanta daca porti sutien chatterbox. Eu de exemplu nu mai port sutien, port doar la unele bluze care necesita sutien/bustiera.
Pup:*

| fluturas a răspuns:

Eu port sutien de la 12 ani, deci nu vad nimic rau in a purta bustiera de; a 13 ani happy poti purta si sutien daca esti mai dezvoltatawinking
eu nu cred ca sanii se lasa de la sutien happy o sa vezi ca daca faci sport nu ti se mai lasa sanii, trebuie sa faci miscare si curatenia prin casa e destul de buna, stersul geamurilor..., etc. si o sa vezi ca nu ti se lasa sanii happy cunosc persoane ivarsta care au purtat sutien de la varste mici si nu au avut probleme cu lasatul sanilor, atata timp cat au facut sport happy

| kUuKii a răspuns:

Io'' am 13 ani si port bustiera de la 11 thinking

si nu am nimic

deci da. e bine sa porti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va suparati... ma puteti ajuta si pe mine> am 11 ani jumatate, mai am o luna si implinesc 12 :d dar atunci cand alerg sanii mi se sclantaie ba in sus ba in jos. si nu sunt chiar asa de dezvoltati. ce sa fac?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 11 ani si port sutien fiindca am sanii prea mari pentru bustiera si bustiera imi fac sanii sa se duca in sus si in jos si mi se vad sfarcurile iti recomand mai bine sutienul cele roz sunt dragute cel putin port cupa c la sutien la doar 11 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu port bustiera si iubitul meu ma adora mai ales cand mergem la party-uri se uita numai la mine in curand o sa port sutien fiindca nu mai incap in bustiera o sa-mi fie dor de ea

| Ofiintă a răspuns:

Da normal!
Si eu am aceeasi problema
De la orice tricou ti se vad sanii
Eu iti recomand bustiera oentru ca este mai comoda decat sutienul si luand pe tine un tricou nu ti se vad sanii
Cat poti poarta bustiera!
Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună. Si eu port bustiere. Mi se par mai comode. Dar poți purta ce crezi tu. Nu contează. Dar eu ți-aș recomanda sa porți bustiera daca ai tricou. Ok, tu poți sa faci cum dorești. Bine mai târziu poți sa poți sutien.
Iti doresc mult succes!